Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Έγκλημα σε βάρος της ΑΕΚ...!!

Ο Μιχάλης Τσόχος γράφει στο backstage για αυτούς που έχουν την ευθύνη για αυτό το κατάντημα το οποίο είναι πιθανό να οδηγήσει την Ενωση ακόμη και στον υποβιβασμό...
Έγκλημα σε βάρος της ΑΕΚ...
Οτι η φετινή χρονιά θα ήταν δύσκολη για την ΑΕΚ το ξέραμε. Οτι μετά από έξι αγωνιστικές θα είχε μόλις δύο βαθμούς, έχοντας παίξει με τρεις τέσσερις από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος, είναι αλήθεια ότι δεν το φανταζόμαστε.
Δεν το φανταζόμαστε, γιατί δεν μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι ένα τσούρμο από ερασιτέχνες που έχουν μαζευτεί στην ΠΑΕ ΑΕΚ θα έκαναν τέτοια προχειροδουλειά.
Ο Δημητρέλος, έδωσε τα κλειδιά του μαγαζιού στον Μαύρο και ο τελευταίος έκανε έναν σχεδιασμό ερασιτεχνικό, διότι στο ποδόσφαιρο ως παίκτης ήταν ο μεγαλύτερος που φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ, αλλά ως παράγοντας δεν έχει ιδέα.

Με την λογική όποιος έχει φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ κάνει για την δουλειά, άρχισε να μαζεύει παλαίμαχους και να τους βάζει στα πιο καίρια πόστα. Προπονητής ο Βλάχος; Με ποιο κριτήριο; Ο Μαύρος ήταν φίλος του Βλάχου όταν παίζανε μπάλα και φόρεσε για πολλά χρόνια τη φανέλα της ΑΕΚ.
Τεχνικός διευθυντής ο Τσιάρτας. Γιατί; Κι' αυτός γιατί είχε φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ και έχει και πέντε άκρες στο εξωτερικό γιατί έπαιξε στη Σεβίλλη.
Γενικός αρχηγός ο Κωστής. Γιατί; Γιατί έχει παίξει στην ΑΕΚ είναι καλό παιδί και είχε τραυματιστεί και με την ΑΕΚ. Προπονητής τερματοφυλάκων ο Χρήστος Αρβανίτης. Γιατί; Γιατί κάποτε ήταν τερματοφύλακας και γιατί έχει το ίδιο χτένισμα με τον Μαύρο.
Βοηθός προπονητή. Ο Μανώλης Παπαδόπουλος. Γιατί; Και αυτός κάποτε έπαιζε στην ΑΕΚ.
Ολοι αυτοί μαζεύτηκαν να τρέξουν στην ΑΕΚ και με εξαίρεση τον Βλάχο κανείς επί της ουσίας δεν είχε την παραμικρή εμπειρία από την δουλειά.
Επιπλέον ο ένας δεν ήθελε να βλέπει τον άλλο. Και ήρθε η ώρα των μεταγραφών. Προσοχή η ΑΕΚ μπορούσε να κάνει μόλις τρεις. Και ο καθένας έλεγε το μακρύ και το κοντό του. Αποτέλεσμα ο καθένας πήρε και από έναν. Ο Βλάχος τον Φουρτάδο (συγχαρητήρια κόουτς, σπουδαία επιλογή), ο Τσιάρτας τον Κορδέρο (άλλο κελεπούρι) και όλοι μαζί τον Γιάνγκο.
Οταν το κατάλαβαν ότι θα γελάσουν και τα σκυλιά άρχισαν να τρέχουν και να μην φτάνουν. Τότε άρχισε ο διασυρμός του ονόματος της ΑΕΚ. Οι χυλόπιτες έπεφταν βροχή. Ο Κουτσιανικούλης προτίμησε τον ΟΦΗ, το ίδιο και ο Ιωαννίδης, ο δε σίγουρος Τσουκαλάς, τον ΠΑΣ. Ποιος έκανε τις διαπραγματεύσεις, ποιος άφηνε την ΑΕΚ να διασυρθεί σε όλα τα επίπεδα;
Τελικά η ΑΕΚ τα ακούμπησε χοντρά για τα μεγέθη της για να πάρει Κατίδη και Κατσικοκέρη...
Σήμερα φτάσαμε στο χείλος του γκρεμού. Λογικό, με όλα όσα έγιναν το καλοκαίρι και συνεχίζουν να γίνονται και τώρα.
Η ΑΕΚ διώχνει ορθώς τον Βλάχο, αλλά δεν έχει να τον αντικαταστήσει. Ο πνευματικός του Αναστασιάδη μεγαλώνει τον αριθμό από τις χυλόπιτες και ο Δέλλας λέει “ευχαριστώ βρείτε κάποιον έμπειρο”. Η ΑΕΚ είναι στο χείλος του γκρεμού και ο Δημητρέλος κάνει πειράματα. “Μήπως να πάρω τον Πάντιτς, ή μήπως να περιμένω μέχρι την Δευτέρα μπας κι' οι Πορτογάλοι διώξουν τον Κονσεϊσάο”. Με αυτά και με αυτά η ΑΕΚ παίζει με την Κέρκυρα σε ματς πολύ καθοριστικό για την χρονιά, χωρίς ομάδα, χωρίς καλές μεταγραφές και άκουσον άκουσον και χωρίς προπονητή.
Το ότι πήρε και τον βαθμό της ισοπαλίας, με δεδομένες τις συνθήκες, θαύμα είναι. Αν στην ΑΕΚ δεν βρεθούν άμεσα δύο τρεις κανονικοί επαγγελματίες και συνεχίζουν να κάνουν το κουμάντο σε όλα μα όλα τα πόστα ερασιτέχνες και επικίνδυνοι, η υπόθεση σωτηρία θα γίνει μεγαλύτερο βουνό και από αυτό που είναι σήμερα...


πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: