Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Αραμπατζής: «Χρειάζεται και διοίκηση»

Αραμπατζής: «Χρειάζεται και διοίκηση»
Έκκληση για τη σωτηρία της ΑΕΚ έκανε ο Γιάννης Αραμπατζής, μετά την ισοπαλία με την Κέρκυρα (1-1), που άφησε την «’Ενωση» στην τελευταία θέση. Ο τερματοφύλακας των «κιτρινόμαυρων» τόνισε την αναγκαιότητα της διοικητικής σταθερότητας, πέρα από την προσπάθεια που πρέπει να κάνουν και οι παίκτες για να πάει καλύτερα η ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αραμπατζής:

«Είμαστε τελευταίοι, πρέπει να το καταλάβουμε όλοι και να κάνουμε ότι μπορούμε, αλλά δεν αρκούν μόνο οι παίκτες χρειάζεται και η διοίκηση να το καταλάβει. Ολη την εβδομάδα όλα αυτά που έγιναν ήταν ανεπίτρεπτα, να φεύγει ο ένας, να έρχεται ο άλλος. Αν δεν έχεις την διοίκηση δίπλα σου να βγαίνει μπροστά, δεν μπορούμε μόνοι μας να τα κάνουμε όλα. Από την πρώτη στιγμή που άκουσα στο ματς με την Ξάνθη το εκεί - εκεί στην Β’ εθνική, ανατρίχιασα. Πρέπει όλους να μας αγγίξει αυτό και να το παλέψουμε», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά αίτια που έχουν φέρει την ΑΕΚ στην τελευταία θέση, είπε: «Πιστεύω ότι φταίει η απειρία. Ξεκινάμε καλά, κάνουμε ευκαιρίες, αλλά μόλις φάμε ένα γκολ είναι σαν να πέφτει ο διακόπτης. Το δουλεύουμε, μιλάμε με τα νέα παιδιά, τους τα λέμε, αλλά… Μετά το γκολ η εικόνα που δείξαμε δεν ήταν καθόλου σωστή. Δεν μπορώ να το εξηγήσω γιατί γίνεται αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: