Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Παπαδόπουλος: «Είναι μια δύσκολη μέρα»

Παπαδόπουλος: «Είναι μια δύσκολη μέρα»
Την πολύ δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται η ΑΕΚ, περιέγραψε ο Μανώλης Παπαδόπουλος. Ο υπηρεσιακός προπονητής που κάθισε στον πάγκο της «Ένωσης» στο παιχνίδι απέναντι στην Κέρκυρα, μίλησε και για τον Ρότζερ Γκερέιρο αλλά και τον αποκλεισμό του Τσίττα.

«Αρχικά, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Κέρκυρα για τον βαθμό που κέρδισε δίκαια. Είναι μία δύσκολη στιγμή για όλη την ΑΕΚ. Ξέρετε ότι περνάει δύσκολες στιγμές, είναι και μία δύσκολη στιγμή για μένα προσωπικά. Δεν θέλω να αναφερθώ στα προβλήματα που υπήρχαν όλη την εβδομάδα και γενικά ακολουθούν την ομάδα εδώ και καιρό. Θέλω να πω μόνο ότι χάσαμε ένα πρώτο ημίχρονο, από πολύ άγχος, ατολμία, χωρίς να μπορέσουμε να πιέσουμε τον αντίπαλο όσο μπορούσαμε. Τα παιδιά στο δεύτερο ημίχρονο κατέθεσαν την ψυχή τους. Ισοφαρίσαμε, αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Μετά από τόσες αγωνιστικές είναι μία δύσκολη μέρα για μας. Θεωρώ ότι οι 15 μέρες που έρχονται, θα βοηθήσουν ώστε να επουλωθούν κάποιες πληγές. Πρέπει να δείξει δυνατή η ΑΕΚ για τη συνέχεια».

Για τον Ρότζερ Γκερέιρο:

«Η παρουσία του Ρότζερ στο διάστημα το οποίο είμαι εγώ στην ομάδα και με τον κύριο Βλάχο, δεν είναι αυτή που ίσως θα περιμέναμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να αλλάξει. Ίσως θα πρέπει κι αυτός να δει κάποια πράγματα. Είναι μία μονάδα που έκρινα ότι δεν μπορούσε να αγωνιστεί. Είχε σχέση και με το σύστημα που επέλεξα να ξεκινήσω, γιατί ξεκινήσαμε για πρώτη φορά με δύο επιθετικούς. Νομίζω όμως ότι τα παιδιά που μπήκαν αντί του Γκερέιρο, έδωσαν πολλά και ώθηση στην ομάδα. Ίσως αν επέλεγα να παίξουμε 4-3-3, όπως είχα αρχικά στο νου μου να έπαιζε».

Για τον αποκλεισμό του Τσίττα:

«Αποκλείστηκε για πειθαρχικούς λόγους. Κάποια παιδιά δεν έχουν συνειδητοποιήσει που βρίσκονται. Και δεν μιλάω μόνο για τον Τσίτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: