Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

«Πιστεύει σε όλους μας ο Σιμεόνε»

«Πιστεύει σε όλους μας ο Σιμεόνε»
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε πιστεύει στο ταλέντο του κάθε παίκτη της Ατλέτικο Μαδρίτης, σύμφωνα με τον Εμρέ. Ο Τούρκος διεθνής επισημαίνει τις πολύ καλές σχέσεις που έχει ο Αργεντινός τεχνικός με όλους τους ποδοσφαιριστές των «ροχιμπλάνκος».

Ο Εμρέ μετακόμισε αυτό το καλοκαίρι από τη Φενέρμπαχτσε στη Μαδρίτη και είναι πολύ ευχαριστημένος με την παρουσία του εκεί. Τελευταίος αγώνας για την Ατλέτικο η νίκη επί της Πλζεν με 1-0 την Πέμπτη για το Europa League.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά ήμασταν πολύ καλύτεροι σε κάθε λεπτό. Κερδίσαμε και στους δύο αγώνες στην Ευρώπη και αυτό είναι πολύ θετικό αυτό», τόνισε στην As και συνέχισε:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις οδηγίες του Σιμένονε. Ο προπονητής είναι καθοριστικός για το σύλλογο και για το ποδόσφαιρο γενικά. Έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία.

Μιλάμε κάθε φορά πριν τον αγώνα και ξέρουμε τι μας ζητάει. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ατλέτικο. Είμαι πολύ ήρεμος και δουλεύω από την πρώτη μέρα που έχω έρθει εδώ.

Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και από την ηλικία των 27 προσέχω πολύ την υγεία μου και τη φυσική μου κατάσταση και νιώθω πολύ καλά για αυτό. Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα είναι πολύ καλή.

Ο Σιμεόνε πιστεύει στο ταλέντο του κάθε παίκτη και είναι πολύ σημαντικό που έχουμε πολύ καλή σχέση
».

Επόμενος αντίπαλος για τους «ροχιμπλάνκος» στο πρωτάθλημα είναι η Μάλαγα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: