Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Ξεκαθαρίζει για προπονητή στην ΑΕΚ!!

Ξεκαθαρίζει για προπονητή στην ΑΕΚ
Το αργότερο μέχρι το βράδυ της Κυριακής αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει στην ΑΕΚ το θέμα του προπονητή. Στην Ένωση, μετά και την νέα απώλεια βαθμών στο ματς με την Κέρκυρα, έχουν αντιληφθεί ότι δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο και «τρέχουν» το συγκεκριμένο θέμα. Κονσεϊσάο, Πάντιτς και Χάβος οι τρεις βασικές περιπτώσεις που έχουν όμως τις ιδιαιτερότητές τους.

Σε ότι αφορά τον Κονσεϊσάο, ο τεχνικός της Ολανιένσε αποτελεί την πρώτη επιλογή της ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος θα περιμένει και το κυριακάτικο ματς με την Μπράγκα και αν τα πράγματα δεν πάνε καλά, δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του. Αυτό όπως είναι λογικό θα ανοίξει και τον δρόμο στην Ένωση για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει πάντα η περίπτωση του Μίλινκο Πάντιτς ο οποίος είναι στην δεύτερη θέση της λίστας της Ένωσης. Η απάντησή του αναμένεται αλλά στην ΑΕΚ ουσιαστικά θέλουν πρώτα να εξαντλήσουν τις πιθανότητες να πάρουν τον Κονσεϊσάο.

Όσο για τον Μάκη Χάβο, είναι η τελευταία περίπτωση στην λίστα και θεωρείται δεδομένο ότι αν η ΑΕΚ αποφασίσει να κινηθεί γι΄αυτόν, θα υπάρξει και συμφωνία.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: