Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Δημητρέλος: «Καλό αποτέλεσμα με καλή εμφάνιση»

Δημητρέλος: «Καλό αποτέλεσμα με καλή εμφάνιση»
Ικανοποιημένος τόσο από τη νίκη με σκορ 4-0 όσο και από την εικόνα της ΑΕΚ στον αγώνα με τη Βέροια, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Ανδρέας Δημητρέλος.

Ο πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ υπογράμμισε πως η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της «Ένωσης» θα αλλάξει προς το καλύτερο, ενώ μίλησε και για τις διοικητικές εξελίξεις.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ανδρέας Δημητρέλος στην κάμερα της Nova:

Για το παιχνίδι κόντρα στη Βέροια:

«Αξίζαμε μία νίκη πάρα πολύ καιρό. Ήρθε τώρα, με καλό αποτέλεσμα και με καλή εμφάνιση οπότε τέλος καλό όλα καλά και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».

Για το αν αλλάζει η ψυχολογία της ομάδας:

«Η ψυχολογία θα αλλάξει πιστεύω αν και θεωρώ ότι πάντα ήταν καλή αλλά για να έχει συνέχεια αυτό θα πρέπει και στις επόμενες δύο αγωνιστικές που παίζουμε πολύ σημαντικά παιχνίδια στην έδρα μας να πάμε εξίσου καλά για να μας φύγει τελείως το άγχος το οποίο έχουμε μέχρι τώρα».

Για τις εξελίξεις στα διοικητικά:


«Οι διαπραγματεύσεις έχουν ξεκινήσει από την Παρασκευή. Αυτή την εβδομάδα που μας έρχεται πιστεύω ότι θα κορυφωθούν οι διαπραγματεύσεις τουλάχιστον σε σχέση με τους προμηθευτές. Ευελπιστώ ότι αν όλα πάνε καλά μετά από δύο εβδομάδες οπωσδήποτε να έχουμε κάποια περισσότερα πράγματα να πούμε στον κόσμο της ΑΕΚ που τόσο πολύ περιμένει αυτό».

Για τον αν θα μιλήσει σήμερα με τους Γεωργέα και Καφέ, οι οποίοι είναι μεταξύ των μισθωτών:


«Όχι. Νομίζω ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Όπως είπα ακολουθούμε ένα πρόγραμμα το οποίο λέει ότι πρώτα θα τελειώσουμε τις διαπραγματεύσεις με τους προμηθευτές, στη συνέχεια θα ασχοληθούμε με τους μάνατζερ και στο τέλος θα ασχοληθούμε και με τους ποδοσφαιριστές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: