Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Λίνεν: «Δείξαμε ότι η ΑΕΚ μπορεί»

Λίνεν: «Δείξαμε ότι η ΑΕΚ μπορεί»
Την πεποίθηση που δημιούργησε η ΑΕΚ -κυρίως στον εαυτό της- ότι μπορεί να νικά, χαρακτήρισε ως μεγαλύτερο όφελος της εντυπωσιακής νίκης επί της Βέροιας (4-0) ο Έβαλντ Λίνεν.

Ο Γερμανός σημείωσε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο και επικράτησε δίκαια, ωστόσο τόνισε ότι παραμένει τελευταία και θα πρέπει να συνεχίσει βήμα-βήμα την προσπάθεια να ανατρέψει την κατάσταση.


Αναλυτικά όσα είπε ο Λίνεν

Για την εμφάνιση της ΑΕΚ: «Δεν παίξαμε κόντρα στον Ολυμπιακό, ούτε μείναμε με δέκα παίκτες, όπως με τον Ολυμπιακό. Δεχθήκαμε και δυο γκολ άδικα τότε. Η ομάδα είναι ακόμη στην τελευταία θέση. Δείξαμε ότι μπορούμε να νικάμε, θα πηγαίνουμε έτσι βήμα-βήμα και μέχρι τα Χριστούγεννα θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς».

Για την κυριαρχία επί του αντιπάλου: «Νομίζω ότι το πάθος που έδειξαν οι παίκτες της Βέροιας θα πρέπει να αφήνει ικανοποιημένο τον προπονητή τους. Η Βέροια δημιουργεί ευκαιρίες ακόμα και αν δεν σκοράρει εύκολα. Είναι καλά οργανωμένη ομάδα, όμως η ΑΕΚ σήμερα ήταν καλύτερη».

Για το πρώτο διπλό στη Σούπερ Λίγκα: «Φυσικά και είμαι χαρούμενος για τους τρεις βαθμούς. Αν η ομάδα δεν νικούσε σήμερα θα είχε σημαντικό πρόβλημα, γιατί θα αυξάνονταν η διαφορά από τις άλλες ομάδες, κρίνοντας από τα αποτελέσματα που είχαμε το Σαββατοκύριακο. Έτσι πρέπει να τα δίνουμε όλα και να παίρνουμε βαθμούς. Ξέραμε ότι η Βέροια είναι καλή ομάδα με γρήγορους επιθετικούς, άσχετα εάν δεν σκοράρει εύκολα».

Για την τακτική της ΑΕΚ: «Αυτό που καταφέραμε σήμερα ήταν να κλείσουμε τους χώρους και να μην τους επιτρέψουμε να κάνουν ευκαιρίες. Το γκολ που πετύχαμε από το φάουλ και αμέσως μετά το δεύτερο γκολ του Φούντα μας βοήθησαν πολύ. Φυσικά είμαι ευχαριστημένος και από το δεύτερο ημίχρονο της ομάδας, αφού πετύχαμε άλλα δύο γκολ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: