Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Δύσκολα για Καπόνο, κοιτάζουν αλλού!!

Δύσκολα για Καπόνο, κοιτάζουν αλλού
Απομακρύνεται το ενδεχόμενο να φορέσει τα πράσινα ο Τζέισον Καπόνο. Το σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Αμερικανός φόργουορντ καθιστά δύσκολο να έρθει, τουλάχιστον άμεσα, στην Ελλάδα και να ενσωματωθεί στον Παναθηναϊκό. Ο 31χρονος άσος είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τις επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της συζύγου του και έφτασε μέχρι και στο σημείο να σκέφτεται να σταματήσει το μπάσκετ!

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού σεβόμενοι τον ανθρώπινο παράγοντα είναι δίπλα στον παίκτη και δεν τον πιέζουν, μολονότι έχει ήδη υπογράψει και θα είχαν τη δυνατότητα να τον αναγκάσουν να έρθει. Επειδή, ωστόσο, προέχουν τέτοια ζητήματα υγείας, συμπαραστέκονται στον Καπόνο. Πάντως οι πιθανότητες να έρθει ο παίκτης στην Αθήνα μειώνονται διαρκώς, καθώς θέλει να είναι δίπλα στη σύζυγό του σε όλη αυτή τη δοκιμασία.

Οι «πράσινοι» ήδη εξετάζουν άλλες λύσεις για την ενίσχυσή τους, καθώς δεν υπάρχει η πολυτέλεια της αναμονής και στις προσεχείς 3-4 εβδομάδες κρίνονται πολλά στην Ευρωλίγκα. Ήδη ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι συνεργάτες του «χτενίζουν» την αγορά για διαθέσιμες λύσεις, έχοντας πάντα ως βασικό γνώμονα για τον παίκτη που θα αποκτηθεί το καλό μακρινό σουτ.

Στο μεταξύ από σήμερα, και μετά την αγχωτική νίκη επί του ΚΑΟΔ στη Δράμα, η προσοχή στρέφεται στο ματς με την Καντού στην Ιταλία. Τις επόμενες μέρες θα φανεί αν στο παιχνίδι της Παρασκευής θα είναι διαθέσιμοι οι Κώστας Τσαρτσαρής και Ρόκο Λένι Ούκιτς. Ο μεν πρώτος έχει πολλές ελπίδες να παίξει αφού ξεπερνά το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί, ενώ λιγότερες πιθανότητες έχει ο Κροάτης γκαρντ που έχει θλάση. Στο παιχνίδι στο Ντέσιο αναμένεται να κάνει ντεμπούτο ο Μάρκους Μπανκς, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα αναχωρήσει για τις ΗΠΑ ο Χίλτον Άρμστρονγκ.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: