Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Λίνεν: «Πρέπει να τα δίνουμε όλα»

Ο Εβαλντ Λίνεν μόνο ευχαριστημένος μπορεί να είναι από την εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στην Βέροια. Παρ΄όλα αυτά ο Γερμανός θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

Αναλυτικά ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε: "Δεν παίξαμε κόντρα στον Ολυμπιακό, ούτε μείναμε με δέκα παίκτες όπως με τον Ολυμπιακό. Δεχθήκαμε και δυο γκολ άδικα τότε. Η ομάδα είναι ακόμη στην τελευταία θέση. Δείξαμε ότι μπορούμε να κερδίζουμε και θα πηγαίνουμε έτσι βήμα - βήμα και μέχρι τα Χριστούγεννα θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς. Νομίζω ότι το πάθος που έδειξαν οι παίκτες της Βέροιας θα πρέπει να αφήνει ικανοποιημένο τον προπονητή τους. Η Βέροια δημιουργεί ευκαιρίες ακόμα και αν δεν σκοράρει εύκολα. Είναι καλά οργανωμένη ομάδα, όμως η ΑΕΚ σήμερα ήταν καλύτερη

Φυσικά και είμαι χαρούμενος για τους τρεις βαθμούς. Αν η ομάδα δεν κέρδιζε σήμερα θα είχε σημαντικό πρόβλημα, γιατί θα αυξάνονταν η διαφορά από τις άλλες ομάδες, κρίνοντας από τα αποτελέσματα που είχαμε το Σαββατοκύριακο. Έτσι πρέπει να τα δίνουμε όλα και να παίρνουμε βαθμούς. Ξέραμε ότι η Βέροια είναι καλή ομάδα με γρήγορους επιθετικούς, άσχετα εάν δεν σκοράρει εύκολα. Έτσι αυτό που καταφέραμε ήταν να κλείσουμε τους χώρους και να μην τους επιτρέψουμε να κάνουν ευκαιρίες. Το γκολ που πετύχαμε από το φάουλ και αμέσως μετά το δεύτερο γκολ του Φούντα μας βοήθησε πολύ. Φυσικά στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίζω να είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα αφού πετύχαμε άλλα δύο γκολ".



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: