Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Αλαβάντας: «Είναι σοβαρό θέμα οι αποβολές»

Ο βετεράνος παίκτης του ΠΑΟΚ, Νίκος Αλαβάντας, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, την ενίσχυση που χρειάζεται ΠΟΥ χρειάζεται η ομάδα και τις πολλές αποβολές.

Για το χθεσινό παιχνίδι:

«Ήταν λάθος που υπήρχε μεγάλη αισιοδοξία ότι θα ήταν εύκολο παιχνίδι. Η αλλαγή προπονητή αλλάζει τα δεδομένα. Εγώ ήμουν σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαζόταν διαφορετικός. Όταν προκύπτει αλλαγή προπονητή οι παίκτες θέλουν να αποδείξουν ότι αξίζουν να παίζουν βασικοί. Στον ΠΑΟΚ δεν το πήραν σοβαρά αυτό».

Για την ενίσχυση που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή χρειάζεται μια ενίσχυση. Με την έλευση Σαββίδη περιμένουμε να γίνουν μια-δυο προσθήκες για να δυναμώσει η ομάδα. Η απώλεια του Γκαρσία είναι πολύ μεγάλη και φάνηκε και χθες αυτό. Με μια-δυο μεταγραφές μπορεί να κυνηγήσει τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός θα ξεφουσκώσει κάποια στιγμή και αν τον κερδίσει τώρα θα μπορέσει να μείνει κοντά του. Ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ και θα πρέπει να είναι στις πρώτες θέσεις. Δεν γίνεται να είναι πίσω από Ατρόμητο και Αστέρα.

Τα νέα παιδιά χρειάζονται χρόνο, ο Δώνης έχει φιλοδοξίες και με την έλευση του Σαββίδη μπορεί κάποια στιγμή με τη δυναμική του να ισχυροποιήσει τον ΠΑΟΚ για του χρόνου. Στον ΠΑΟΚ δεν μπορούν να λένε ότι φέτος το βλέπουμε χαλαρά και από του χρόνου πάμε για Πρωτάθλημα».

Για Χακόμπο και τις πολλές αποβολές του ΠΑΟΚ:

«Χθες δεν μπόρεσα να καταλάβω τον εκνευρισμό του Χακόμπο. Την άλλη φορά ήταν ο Λαζάρ. Δεν πρέπει να συμβαίνουν αυτά στον ΠΑΟΚ. Είναι σοβαρό θέμα γιατί έχει παρενέργειες στα αποδυτήρια. Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό».








πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: