Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Ανακοίνωσε Ζευγώλη ο Ηλυσιακός!!

Ανακοίνωσε Ζευγώλη ο Ηλυσιακός
Την πρόσληψη του Γιώργου Ζευγώλη ανακοίνωσε ο Ηλυσιακός. Ο 61χρονος τεχνικός θα πάρει τη θέση του παραιτηθέντος Δημήτρη Παπανικολάου και θα αναλάβει το δύσκολο έργο να οδηγήσει την ομάδα των Ιλισίων στην παραμονή στην Α1.

«Έπειτα από σκέψη αποφασίσαμε να δώσουμε το τιμόνι της ομάδας στον Γιώργο Ζευγώλη. Η εμπειρία του και οι τεράστιες ικανότητες του, θα βοηθήσουν τον Ηλυσιακό να βρει το δρόμο του και να πετύχει τους στόχους του. Θέλω για μία ακόμη φορά να ζητήσω από τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό μας σε αυτή τη δύσκολη καμπή. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον Διαμαντή Παναγιωτόπουλο, όσο και τον Δημήτρη Καρβέλα για την προσφορά τους στην ομάδα και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια σε ότι κι αν κάνουν», τόνισε ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας, Παντελής Γαμπιεράκης.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«H ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Γιώργο Ζευγώλη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Ο πολύπειρος Έλληνας κόουτς, συμφώνησε σε όλα με τον Παντελή Γαμπιεράκη και αναλαμβάνει την ομάδα.

Ο Γιώργος Ζευγώλης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 22 Μαρτίου του 1950. Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε στη γυναικεία ομάδα του Σπόρτιγκ, κατακτώντας πέντε πρωταθλήματα ενώ εν συνεχεία «μετακόμισε» στον Παναθηναϊκό όπου κατέκτησε ένα ακόμη πρωτάθλημα (1998). Η ξέφρενη πορεία του στο γυναικείο μπάσκετ συνεχίστηκε και στο τιμόνι του Αθηναϊκού, με τον οποίο πέρα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μπήκε και στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες με 105 σερί νίκες (έως τώρα)!

Το πέρασμα του στους άνδρες στιγματίστηκε από τη θητεία στον πάγκο της Νήαρ Ηστ, με την οποία έκανε εξαιρετική πορεία, κατακτώντας δυο φορές την έξοδο στο Κύπελλο Κόρατς. Τη διετία 2003-2005 συνέχισε στον πάγκο του Ιωνικού Ν.Φ. με επίσης εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ο Γιώργος Ζευγώλης έχει εργαστεί επίσης στον Ιωνικό Νικαίας, τη Δάφνη, τον Μακεδονικό, τον Κολοσσό Ρόδου και το Αιγάλεω, ενώ την περίοδο 2008-2009 έχει κοουτσάρει τον ΗΛΥΣΙΑΚΟ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: