Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Λάζαρης: «Να λάβει μέτρα η διοίκηση για την απειθαρχία»

Ο πρώην Γενικός Γραμματέας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Σίμος Λάζαρης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου αναφέρθηκε στις αποβολές των τελευταίων αγώνων και την απειθαρχία που υπάρχει στο «δικέφαλο» ενώ τόνισε πως είναι θέμα διοίκησης.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τις συνεχόμενες αποβολές:
«Υπάρχει μεγάλη απειθαρχία στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Το θέμα είναι καθαρά διοικητικό. Οι άνθρωποι που κάθονται στον πάγκο δεν κάθονται απλά για να πιάνουν τις καρέκλες. Ο καθένας κάθεται γιατί έχει μια δουλειά να κάνει και κάποια ευθύνη. Αυτό δεν συνέβαινε ποτέ στο ΠΑΟΚ, πρέπει να δούμε τι πρόβλημα υπάρχει. Όταν ήμουν είχα επιφορτιστεί να μην εκθέτω τον προπονητή της ομάδας μου και να. Η απειθαρχία είναι έμφυτη, δεν υπάρχει ηρεμία από τον πάγκο. Είναι λογικό όταν ο πάγκος εξεγείρετο να μεταφέρει τον εκνευρισμό στον παίκτη. Να δούμε τι δουλειά κάνει ο κάθε παράγοντας στον πάγκο του ΠΑΟΚ και να ξεπεραστεί το τόσο μεγάλο και ανόητο πρόβλημα.»

για να προσθέσει ότι:
«Η διοίκηση πρέπει να φροντίσει να προστατέψει τον προπονητή. Δεν πρέπει να ζητήσουμε μια ειδική παιδία από τον κύριο Δώνη. Οι παίκτες αποβάλλονται συνεχώς, καταστάσεις σαν τη χθεσινή του Χακόμπο δεν γίνονται να υφίστανται. Πρέπει να αλλάξει το κλίμα. Συμμετοχή έχει και ο κύριος Δώνης, δεν πρέπει να καταστρέψει την ομάδα, πρέπει να γίνουν κάποιες ενέργειες από τη διοίκηση.»

Για τη διοίκηση του ΠΑΟΚ:
«Πρέπει να γίνουν προσθήκες στη διοίκηση μελλοντικά αλλά το θέμα είναι το σήμερα. Σκεφτείτε τι έχει να γίνει με τον Ολυμπιακό αν υπάρξουν παρόμοιες καταστάσεις. Όλοι εκπροσωπούμε τον ΠΑΟΚ και πρέπει να τον προστατέψουμε. Είναι άμεσος ο κίνδυνος. Η ομάδα θέλει ηρεμία η οποία ξεκινάει από τον πάγκο. Είναι απαράδεκτες αυτές οι σκηνές από παίκτη του ΠΑΟΚ και δεν τα είδαμε σε χειρότερες καταστάσεις και σε σφαγές. Ο Γεωργιάδης έχει πάρει δύο κίτρινες κάρτες από ανατροπές του που δε δόθηκαν μέσα στην Τούμπα και δεν έκανε τίποτα. Και επειδή το έχει ζήσει αυτό ο Γεωργιάδης πρέπει να νουθετήσει τους παίκτες. Είμαι κατάπληκτος από τη χθεσινή αντίδραση. Πρέπει άμεσα να ληφθούν μέτρα.»



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: