Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Στράντζαλης: «Αφιερωμένη σε όσους έφυγαν νωρίς»

Ο προπονητής του Ηρακλή Γιώργος Στράντζαλης, πραγματοποίησε δηλώσεις μετά από τη μεγάλη νίκη της ομάδας του επί του Πιερικού με 3-0. Αφιέρωσε τη νίκη στον αδικοχαμένο φίλο του «γηραιού» Αλέξη Μπόνια, αλλά και σε όσους έφυγαν πρόωρα από τη ζωή.

«Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη στον Αλέξη και θέλω να πω πως για όσους έφυγαν νωρίς χίλια χρόνια Ηρακλής», είπε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδι…

«Καταρχάς είναι χαρά και τιμή μου να είμαι δίπλα στον μίστερ (σ.σ. Μιτόσεβιτς), ο οποίος είναι ένα κομμάτι της ιστορίας του Ηρακλή και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι δίπλα του. Εύχομαι στον ίδιο και την ομάδα του να επιτύχουν τους στόχους του. Στο σημερινό παιχνίδι είχαμε να αντιμετωπίσουμε, έναν αντίπαλο που δεν είχε καμία διάθεση να κλειστεί πίσω. Ο κακός αγωνιστικός χώρος αφαιρεί πάρα πολλές δυνατότητες και αξίες που έχει η ομάδα μας. Είχαμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, μία ορθόδοξη ανάπτυξη. Βέβαια και πάλι είχαμε δύο στιγμές αδράνειας, στη μία ο τερματοφύλακας μας έκανε μία καταπληκτική απόκρουση. Κρατάμε τους βαθμούς και αφήνουμε πίσω αυτό το παιχνίδι. Σε τρεις μέρες αντιμετωπίζουμε, έναν αντίπαλο με ιστορία. Σημασία για εμάς έχει ο τρόπος που έρχεται η νίκη. Μας δίνει ώθηση αυτό. Θα πρέπει να ανέβει η αυτοπεποίθησή μας και έχει μεγάλη σημασία το πόσο σωστά αντιδράσαμε όταν έμεινε ο αντίπαλος με παίκτη λιγότερο».

Για τους ξένους παίκτες του Ηρακλή, είπε: «Είναι σημαντικό ότι τα παιδιά αυτά ανεβαίνουν. Κάνουνε μεγάλη προσπάθεια στον τομέα της φυσικής κατάστασης, καθώς δεν έχουμε τον απαραίτητο χρόνο να ανεβάσουμε την φυσικήτους κατάσταση και αυτό προσπαθούμε να το κάνουμε μέσα από τα παιχνίδια».
Κλείνοντας σε ότι αφορά τους τραυματίες, είπε: «Γίνεται προσπάθεια μεγάλη και ίσως την Τετάρτη έχουμε μία με δύο περιπτώσεις παικτών που να είναι μαζί μας στην αποστολή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: