Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Σκουρτόπουλος: «Δεν είμαστε ανίκητοι»

Σκουρτόπουλος: «Δεν είμαστε ανίκητοι»
Στην ανωτερότητα του ΑΓΟΡ στον αγώνα με τον Πανιώνιο, στάθηκε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος. Ο προπονητής των «κυανέρυθρων» στάθηκε σε αυτά που… δεν έκανε η ομάδα του στην άμυνα και τόνισε πως δεν είναι ανίκητοι.

«Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο που έπαιξε πάρα πολύ καλά και άξιζε τη νίκη. Ήταν ανώτερο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, λειτούργησε σωστά σαν ομάδα κάτι που δεν κάναμε εμείς. Από την πλευρά μας ούτε ξεχνάμε τι έχουμε πετύχει έως τώρα αλλά ούτε θεωρούμε ότι είμαστε ανίκητοι. Θα μιλήσουμε μεταξύ μας για να διορθώσουμε τα λάθη και πιστεύω ότι θα εμφανισθούμε βελτιωμένοι στον επόμενο αγώνα. Το Ρέθυμνο είχε πολλές διπλές και τριπλές επιθέσεις από τα επιθετικά ριμπάουντ, είχε ευστοχία στα τρίποντα σε έναν τομέα όμως όπου φταίμε κι εμείς που του δώσαμε την ευκαιρία να το κάνει αφού δεν κάναμε όσα είχαμε σχεδιάσει και έπρεπε να κάνουμε στην άμυνα».

Ο Μάριος Μπατής από την πλευρά του σχολίασε:

«Μετά από τέτοια ήττα δεν έχω να πω και πολλά. Χάσαμε όλες τις μονομαχίες και δώσαμε στον αντίπαλό μας αυτοπεποίθηση από την αρχή του αγώνα. Όπως εμείς νικήσαμε στον Άρη στο «Αλεξάνδρειο» έτσι χάσαμε σήμερα βλέποντας την άλλη όψη του νομίσματος. Αυτή η ήττα μας πόνεσε και πρέπει να μάθουμε από αυτή, να προσγειωθούμε. Τον κόσμο της ομάδας που μας αποδοκίμασε τον δικαιολογώ εν μέρει, όμως ξεχνάει γρήγορα τι είχαμε κάνει έως τώρα. Τον κόσμο μας τον θέλουμε κοντά μας στα δύσκολα. Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο για την καταπληκτική του εμφάνιση και νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: