Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Τέλος και ο Φυντάνης από Παναχαϊκή!!

Τέλος και ο Φυντάνης από Παναχαϊκή
Αλλαγή προπονητών συνέχειας στην Παναχαϊκή.

Ο Ηλίας Φυντάνης αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο των Πατρινών, καθώς πλήρωσε… το μάρμαρο για τα ανεπιτυχή αποτελέσματα από όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Μάλιστα, οι «ροσονέρι» ανακοίνωσαν ότι ο νέος προπονητής στο εξής θα είναι ο Ανδρέας Ζήκος!

Οι αποχωρήσεις από το σύλλογο δεν σταματούν εκεί. Παρελθόν θα αποτελεί από τη Δευτέρα και ο Μάρτιν Βουνκ, καθώς όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η Παναχαϊκή ο διεθνής Εσθονός λείπει συνεχώς με την εθνική της χώρας του και δεν δίνει το «παρών» στις υποχρεώσεις του με τον σύλλογό του. Ενώ παράλληλα θα «αδειάσει» και θέση ξένου ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι με κοινή συμφωνία διοίκησης και προπονητού, λύθηκε η συνεργασία με τον Ηλία Φυντάνη. Νέος προπονητής της ΠΑΕ Παναχαϊκή αναλαμβάνει από σήμερα ο παλιός αρχηγός της ομάδος όταν αυτή ήταν στην Α’ Εθνική Ανδρέας Ζήκος. Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναχαϊκή δεσμεύτηκε στον Ανδρέα Ζήκο ότι είναι ελεύθερος να επιλέξει τόσο τον βοηθό του όσο και τον γυμναστή και τον προπονητή τερματοφυλάκων.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ευχαριστεί τον Ηλία Φυντάνη για την βοήθεια που προσέφερε στο δύσκολο διάστημα που ανέλαβε την ομάδα αλλά δυστυχώς το γεγονός ότι στα 6 παιχνίδια που ανέλαβε η ομάδα σημείωσε μόνο μια νίκη και είχε 4 ισοπαλίες και 1 ήττα οδήγησε σε αυτό το αναπόφευκτο αποτέλεσμα. Ο Ηλίας Φυντάνης ανέλαβε μια διαλυμένη από τον Παπακώστα ποδοσφαιρική ομάδα και κατάφερε να την μετατρέψει πάλι σε οικογένεια. Η Παναχαϊκή τον ευχαριστεί για την βοήθεια του αλλά είναι αδιανόητο για μια ομάδα σαν την Παναχαϊκή σε 9 αγωνιστικές, να έχει μόνο μία νίκη.

Αύριο το πρωί, κοινή συναίνεση θα λυθεί το συμβόλαιο με τον Εσθονό διεθνή MartinVunk. Οι συνεχείς απουσίες του παίκτη ακόμα και για φιλικά παιχνίδια με την Εθνική του ομάδα αλλά και το γεγονός ότι αγωνίζεται στην ίδια θέση με τους Oliseh καιAntoni καταλαμβάνοντας θέση κοινοτικού οδήγησαν σε αυτή την εξέλιξη.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή χρειάζεται να εκκενωθούν θέσεις ξένων παικτών και κοινοτικών για να τους αντικαταστήσει με κυνηγούς και περιφερειακούς ξένους παίκτες την περίοδο των μεταγραφών του Ιανουαρίου για να λυθεί το πρόβλημα της δυστοκίας στο γκολ το οποίο αντιμετωπίζει από την αρχή του πρωταθλήματος αφού μετά την μεταγραφή του Fourtado και την απομάκρυνση των Σολάκη και Bresca δεν υπάρχει παίκτης στην Ελλάδα να τους αντικαταστήσει.

Καμία σχέση με τον έγχρωμο ποδοσφαιριστή που προπονείτε στην Ελλάδα δεν έχουν ούτε τα ονόματα ποδοσφαιριστών που έχουν αναφερθεί, ούτε οι ομάδες στις οποίες δήθεν αγωνίζεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: