Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Τσιαμπούρης: «Λάθος του Λυσσαρίδη που δεν αναλαμβάνει τον ΠΑΟΚ»

Ο Χρήστος Τσιαμπουρής, πρώην πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου αναφέρθηκε στον Γιώργο Λυσσαρίδη, τονίζοντας πως έπρεπε να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον Γιώργο Λυσσαρίδη και το γεγονός πως αρνήθηκε την προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
«Ο Γιώργος Λυσσαρίδης είναι πρόεδρος του ελληνικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, έγινε ο πρόδρομος για τις ενώσεις όλης της Ελλάδας. Οι θέσεις του είναι θεσμικές για τη διαιτησία, την ΕΠΟ ή την Ουέφα. Δεν υπάρχει άλλος που να γνωρίζει τόσο καλά το θεσμικό πλαίσιο. Είναι λάθος που δεν αναλαμβάνει τον ΠΑΟΚ. Θα δώσει αλλά φώτα και πνεύμα. Θα ταρακουνήσει αυτούς της πρώτης παράγκας που βρίσκονται ακόμα μέσα τώρα και δε μπορεί να τους αναχαιτίσει κανένας. Χρειάζεται η βαρύτητα του Λυσσαρίδη. Η ΕΠΟ θα αναγκαστεί να παει σε εκλογές αργά ή γρήγορα.»

για να συμπληρώσει:
«Ήταν πάντα ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων και δεν κρυβόταν κάτω από συμφέροντα. Είναι ποδοσφαιρικό φαινόμενο στην Ελλάδα. Όλοι οι άλλοι ήταν οι άνθρωποι του «ενός» που διοικούσε το ποδόσφαιρο κατά καιρούς. Είναι ο μοναδικός που μπορεί να αντισταθεί τόσο κατεστημένο των Αθηνών.»

Για το ενδεχόμενο εμπλοκής Γκαγκάτση στα διοικητικά του ΠΑΟΚ:
«Είναι ντροπή να συζητάμε για τον Γκαγκάτση. Ο Γκαγκάτσης κοιμότανε στο καναπέ του Θωμά και του Βίκτορα. Θα παει το ποδόσφαιρο χίλια χρόνια πίσω. Κάνω έκκληση στον κύριο Λυσσαρίδη. Ο ΠΑΟΚ έχει προοπτική με τον Λυσσαρίδη.»



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: