Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Πρίφτης: «Αγχωτικό παιχνίδι»

Πρίφτης: «Αγχωτικό παιχνίδι»
Στην πιεστική άμυνα που έπαιξαν οι παίκτες του στο τέταρτο δεκάλεπτο στάθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης μετά τη νίκη (66-55) του Ικάρου επί τους Περιστερίου.

Ωστόσο, ο προπονητής της ομάδας της Καλλιθέας δεν παρέλειψε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για το σύνολο του Τζίμη Κουστένη, λέγοντας πως η τελική διαφορά θα μπορούσε να είναι και μικρότερη.

«Το Περιστέρι δικαιώνει τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις του. Έγινε ένα πολύ δυνατό και αγχωτικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, αλλά κυρίως για εμάς που παίζαμε εντός έδρας. Δεν αντιδράσαμε σωστά στη διάρκεια του ματς. Αφήσαμε το Περιστέρι να χτίσει αυτοπεποίθηση. Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι παίκτες αντέδρασαν από μόνοι τους αυξάνοντας την πίεση στην άμυνα, γεγονός που αποτέλεσε το κλειδί της νίκης μας. Κλέψαμε μπάλες και πετύχαμε εύκολα καλάθια, βάζοντας και κάποια μεγάλα σουτ. Η διαφορά θα μπορούσε να ήταν μικρότερη. Κανένα ματς δεν είναι προβλέψιμο για κανέναν», είπε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Από την πλευρά του, ο Λάζαρος Αγαδάκος δήλωσε: «Συγχαρητήρια στο Περιστέρι για την πορεία του μέχρι σήμερα. Εμείς, είμαστε μέσα στο πρόγραμμά μας με 3 νίκες και 3 ήττες. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε ακόμη καλύτερα στο μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια: