Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Στον… δρόμο της ενίσχυσης



Από σήμερα –εκτός απρόοπτου- ο Άρης θα έχει την… άνεση να κινηθεί στο μεταγραφικό αφού όπως λένε οι άνθρωποι της ΠΑΕ θα εξασφαλίσει τη φορολογική ενημερότητα, που είναι απαραίτητη τόσο για την εκδίκαση της αίτησης για το άρθρο 99 όσο όμως και για την ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων.

Εφόσον οι κίτρινοι πάρουν στα χέρια τους την ενημερότητα αυτομάτως ανοίγει ο δρόμος και για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ. Όπως έχετε ενημερωθεί από το ρεπορτάζ του «Μ» στον Άρη τόσο καιρό δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια. Κινήθηκαν στο μεταγραφικό παζάρι και οι στόχοι έχουν εντοπιστεί, με τους περισσότερους εκ των οποίων μάλιστα υπάρχει και συμφωνία σε προφορικό επίπεδο.

Η μία περίπτωση είναι ο Δημήτρης Διαμαντάκος. Με τον 20χρονο επιθετικό του Ολυμπιακού έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες και εφόσον πάρει η ομάδα ενημερότητα δεν αποκλείεται να είναι και αυτός που θα… σύρει τον χορό.

Η άλλη περίπτωση είναι ο Ανδρέας Τάτος. Ένας παίκτης που πληρεί τις προϋποθέσεις που θέλει ο Λουκάς Αλκαράθ για τον μέσο που ψάχνει. Έχει επιθετικά χαρακτηριστικά και βοηθά πολύ στην ανάπτυξη της ομάδας. Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι ο 23χρονος μεσοεπιθετικός έχει εκφραστεί θετικά στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στους κίτρινους, τους οποίους δείχνει να προτιμάει από τις άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται (εντός Ελλάδας).

Στο μεταξύ ομάδα για να παραχωρηθεί δανεικός ο Αλέξανδρος Γιώρης, αναζητούν στον Άρη. Τόσο η πλευρά του 19χρονου μέσου, όσο και των κιτρίνων, συμφωνούν ότι είναι προτιμότερο να δοθεί δανεικός από το να… τρέχει στο Νέο Ρύσιο, ούτως ώστε το καλοκαίρι να επιστρέψει έχοντας και παιχνίδια στα πόδια του.metrosport gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: