Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

«Πόρτα» στον ΟΦΗ για Κατσικοκέρη!!

Στον Έβαλντ Λίνεν δεν κάνει ούτε για τις προπονήσεις, αλλά ο Νίκος Κατσικοκέρης έχει ακόμα πέραση στη Σούπερ Λίγκα. Μετά την Κέρκυρα, λοιπόν, η ΑΕΚ απέρριψε πρόταση και του ΟΦΗ να τον παραχωρήσει.

«Πόρτα» στον ΟΦΗ για Κατσικοκέρη
Μια ακόμα αρνητική απάντηση για την παραχώρηση του Νίκου Κατσικοκέρη έδωσε η ΑΕΚ.

Παρόλο που ο Έλληνας επιθετικός δεν υπολογίζεται ούτε για τα διπλά από τον Έβαλντ Λίνεν, υπάρχουν ομάδες της Σούπερ Λίγκας που (λαμβάνοντας υπόψη και 7 γκολ που πέτυχε πέρυσι στην πρώτη του χρονιά στη μεγάλη κατηγορία) ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Το γεγονός ωστόσο ότι -φέτος τουλάχιστον- οι συγκεκριμένες είναι ανταγωνίστριες της ΑΕΚ τον κρατούν μέχρι νεωτέρας στα Σπάτα.

Μετά την Κέρκυρα λοιπόν, η «Ένωση» απάντησε αρνητικά σε αίτημα και του ΟΦΗ να του παραχωρήσει δανεικό τον Κατσικοκέρη. Αυτή τη φορά άμεσα -και χωρίς να χρειαστούν… πανταχόθεν υπενθυμίσεις στον Ανδρέα Δημητρέλο ότι θα ήταν πρωτοποριακό να ενισχύσει μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με την ΑΕΚ.

Έτσι, ο παίκτης θα παραμείνει στην «Ένωση» και θα συνεχίσει την προσπάθεια ν’ αλλάξει γνώμη στον Λίνεν -χωρίς ν’ αποκλείεται πάντως η παραχώρησή του σε περίπτωση που έρθει πρόταση από ομάδα που δεν μάχεται για την παραμονή.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: