Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Καλαϊτζίδης: «Ο παίκτης που θα έρθει πρέπει να προσφέρει για δύο»

Ο προπονητής της Βέροιας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε τις μεταγραφές, τον Ολαιτάν και την καλή εμφάνιση με τον Ολυμπιακό.


Για την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας κόντρα στον Ολυμπιακό:

«Μπορεί η εμφάνισή μας να μην ήταν κακή αλλά βλέποντας τον αγώνα ξανά υπολειπόμασταν από τα αγωνιστικά μας στάνταρ. Υπήρξαν παιδιά που με ικανοποίησαν και αλλά που δεν με ικανοποίησαν.

Εξαρτάτε πως έρχεται η ήττα. Ο Ολυμπιακός είναι δομημένος να ανταγωνίζεται ομάδες Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ εμείς να κερδίσουμε τη παραμονή μας στην κατηγορία. Το σημαντικότερο είναι να διεκδικείς το αποτέλεσμα. Εμείς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και χάσαμε».

Για την ανακοίνωση της ΠΑΕ ότι δεν παραχωρείτε κανένας παίκτης αυτή τη μεταγραφική περίοδο:

«Πάντα ήμουν αυτής της άποψης. Πρέπει να συνδράμουμε στην υλοποίηση του στόχου και για να γίνει αυτό θα πρέπει να μείνουμε όλοι μέχρι το τέλος και να συνεισφέρουμε όλοι σε αυτή την προσπάθεια».

Για τον Ολαιτάν:

«Ο Ολαιτάν έκανε σημιτικά βήματα προόδου γι? αυτό και ενδιαφέρθηκαν τόσες πολλές ομάδες. Διέκρινα ότι έχει κάνει παραπάνω βήματα απ? όταν τον άφησα».

Για την ενίσχυση της ομάδας:

«Είναι δύσκολη περίοδο γιατί κανέναν καλό ποδοσφαιριστή δεν τον αφήσει η ομάδα του να φύγει. Είμαστε σε αναζήτηση αλλά όπως γνωρίζεται κάθε παίκτης που είναι να έρθει πρέπει να προσφέρει για δύο και να είναι καλύτερος από αυτούς που υπάρχουν».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: