Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Φελαϊνί ο αντί – Λάμπαρντ;

Ο Μαρουάν Φελαϊνί έχουν βάλει στο μικροσκόπιο οι άνθρωποι της Τσέλσι και δεν αποκλείεται σύντομα να κινηθούν για την απόκτηση του σύμφωνα με το goal.com

Φελαϊνί ο αντί – Λάμπαρντ;
Η Τσέλσι σύντομα σκοπεύει να κάνει την κίνηση της για τον Βέλγο διεθνή, ειδικά αν ο Αμπράμοβιτς πειστεί πως ο άσος της Έβερτον είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για ν’ αντικαταστήσει τον Φρανκ Λάμπαρντ. Ο ίδιος ο Φελαϊνί στις αρχές της σεζόν είχε ξεκαθαρίσει πως είτε τον Ιανουάριο, είτε στο τέλος της τρέχουσας σεζόν θα μετακινηθεί σε άλλο σύλλογο ή σε άλλο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας goal.com οι άνθρωποι της Τσέλσι μέσα στις επόμενες ημέρες σκοπεύουν να κάνουν την κίνηση τους με μια πρόταση που σίγουρα δεν θ’ αφήσει ασυγκίνητη την Έβερτον. Η προσφορά που φέρεται να είναι διατεθειμένη να κάνει η λονδρεζική ομάδα θ’ αγγίζει τα 25εκ λίρες.

Μνηστήρες πολλοί δεν φαίνεται να υπάρχουν για τους Βέλγους. Ο Βενγκέρ παρότι θαυμάζει τον ποδοσφαιριστή, δύσκολα θα μπορέσει να βρει χρήματα για να μπει σε κόντρα με την Τσέλσι για την απόκτηση του. Ο Βέλγος άσος ειδικά τον τελευταίο καιρό, αγωνίζεται πίσω από τον επιθετικό, ωστόσο ο ίδιος θεωρεί πως είναι προτιμότερο να παίζει σαν ανασταλτικός μέσος.

Κι εκεί ακριβώς τον χρειάζεται η Τσέλσι, αν σκεφτεί κανείς πως ο Μπενίτεθ τον τελευταίο μήνα ειδικά, έχει υποχρεωθεί να προωθήσει σε αυτόν τον χώρο, τον Νταβίντ Λουίζ αναγκαστικά. Πάντως μέσα στις επόμενες ημέρες οι «μπλε» αναμένεται να κάνουν την κίνηση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: