Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Ο Σο φέρνει χαμόγελα…!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο blog του στο gazzetta για τον Σο που δίνει άλλη δύναμη στο κέντρο του Παναθηναϊκού, αλλά και την κακή ψυχολογία των παικτών της αμυντικής γραμμής.
Σε μία εποχή, που έχει χαθεί το χαμόγελο από τα χείλη των οπαδών του Παναθηναϊκού από όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα και τις αναγκαστικές περικοπές του μπάτζετ, υπάρχει ένας παίκτης από το σημερινό ρόστερ, που αργήσαμε να τον δούμε, αλλά τον χαιρόμαστε. Μιλάω για τον Σο, για τον οποίο πρέπει να δώσουμε έναν πόντο στον Φερέιρα, που τον επέλεξε και έλεγε τα καλύτερα για αυτόν.
Φαίνεται ότι το παλικάρι μετά την ταλαιπωρία, που τράβηξε με τις αλλεπάλληλες θλάσεις επανήλθε. Πλέον είναι ετοιμοπόλεμος σε κάθε παιχνίδι και όποτε παίζει είναι πολύ καλός και δίνει άλλη δύναμη στην μεσαία γραμμή και άλλο ύψος στην ομάδα. Αυτός ο Σο, που είδα και κόντρα στον Πλατανιά, πρέπει πλέον να έχει μόνιμη θέση στην ενδεκάδα. Πληθωρικός, "ταύρος" στις μονομαχίες, πολύ επικίνδυνος στα στημένα λόγω ύψους και με καλή κάθετη πάσα. Στον Παναθηναϊκό του Φάμπρι, που θα ρίξει μεγάλο βάρος στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας, ο Σο θα είναι αναντικατάστατος. Με τον Πλατανιά σκόραρε με κεφαλιά, το ίδιο είχε κάνει πάλι στο κύπελλο με την Προοδευτική και στο γήπεδο δικαιώνει τα καλά σχόλια που τον ακολουθούσαν από την Πορτογαλία.
Κατά τα άλλα σε αυτό το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός έκανε τα εύκολα, δύσκολα. Το άνετο 2-0 έγινε 2-1 από το πουθενά και παραλίγο 2-2 στο τέλος. Η ομάδα είχε ευκαιρίες για τρίτο γκολ , αλλά δεν κατάφερε να πάρει σκορ πρόκρισης. Και αυτό οφείλεται στο πρόβλημα που υπάρχει στο κέντρο της άμυνας, αλλά και την κακή ψυχολογία των παικτών, που έτσι και πάει κάτι στραβά είναι έτοιμοι να καταρρεύσουν.
 
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: