Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Αναστασιάδης: «Ανοικτή η πρόκριση»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του δήλωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος επεσήμανε ότι ο Πλατανιάς έχει πιθανότητες πρόκρισης.

Αναστασιάδης: «Ανοικτή η πρόκριση»
Ανοιχτή είναι η πρόκριση για τον Πλατανιά παρά την ήττα (2-1) από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ όπως υποστήριξε ο Άγγελος Αναστασιάδης στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-για το παιχνίδι:
"Έγινε ένα παιχνίδι που είχε δύο όψεις. Στο πρώτο μέρος ελέγχαμε το ματς, αλλά κάναμε αρκετά λάθη και το πρώτο το πληρώσαμε. Είχαμε προϋποθέσεις να κάνουμε καλύτερα πράγματα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ούτε ο Παναθηναϊκός είχε φάσεις. Στο δεύτερο μέρος ήταν καλύτερα τα πράγματα. Ψάξαμε την ισοφάριση αλλά ένα παιδαριώδες λάθος στην Α' Εθνική το πληρώνεις.

Παραλίγο να φάμε και τρίτο. Το ότι μειώσαμε και παραλίγο να ισοφαρίσουμε είναι πολύ σημαντικό για μένα, είχαμε απουσίες, αλλάξαμε και κάποια παιδιά γιατί έχουμε το πρωτάθλημα και είμαι ικανοποιημένος γιατί έκαναν ότι τους ζήτησα. Έχουμε πάρα πολλή δουλειά αλλά ο χρόνος είναι μαζί μας. Η πρόκριση μετά το σημερινό, είναι ανοιχτή".

-Για τον τρόπο που έπαιξαν και οι δύο ομάδες:
Εμείς παίζαμε χωρίς επιθετικούς, διότι δεν είχα τον Αναστασάκο και τον Ουντέζε. Επόμενο ήταν να παίξουμε συντηρητικά. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν προσπαθήσαμε να παίξουμε. Είχαμε την κατοχή και παίξαμε μπάλα. Δεν το λέω ως δικαιολογία, γιατί δεν μου αρέσουν.

-Για τον Παναθηναϊκό:
"Θα απαντήσω γενικά, πιστεύω όμως ότι θα σας καλύψει. Γίνεται ένα πρωτάθλημα το οποίο δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Από τότε που έπαιζα, από 15 ετών, μέχρι σήμερα, πρώτη φορά συμβαίνει. Να υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός και λίγο ο ΠΑΟΚ και μετά το χάος. Όταν δεν υπάρχει ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο Άρης και άλλες ομάδες που θα το κάνουν καλύτερο.

Υπάρχει ένα βάζο και μέσα μόνο ένα λουλούδι. Δεν υπάρχει ανθοδέσμη. Αυτό είναι πολύ άσχημο. Δεν είναι καλό. Δεν αντέχεται. Δεν το λέω οπαδικά. Είναι η αλήθεια. Όσοι είναι στο ποδόσφαιρο, το ξέρουν. Εύχομαι όλες οι ομάδες να βρουν λύσεις. Μόνο μία ευχή μπορώ να κάνω. Μακάρι αυτή η μεγάλη ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου να ξαναβρεί το δρόμο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: