Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

«Πόρτα» σε Μίλαν από Ρόμα

Απαντώντας αρνητικά σε δύο προτάσεις της Μίλαν, η οποία ενδιαφερόταν για παίκτες των «τζαλορόσι», η διοίκηση της Ρόμα απέδειξε πως πρόθεσή της είναι η ενίσχυση της ομάδας της πρωτεύουσας.

«Πόρτα» σε Μίλαν από Ρόμα
Τα αποτελέσματα μέχρι τώρα είναι αρκετά ικανοποιητικά. Η ολοκλήρωση του πρώτου γύρου τη βρίσκει στην 6η θέση, κοντά στις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Η Ρόμα μπορεί να αντιμετωπίζει προβλήματα στην αμυντική της γραμμή, κάτι που φάνηκε έντονα στο παιχνίδι με τη Νάπολι, καταφέρνει, ωστόσο, να βρίσκει λύσεις χάρη στην επίθεσή της.

Παρά την καλή πορεία της ομάδας, πάντως, οι άνθρωποι της διοίκησης είναι αποφασισμένοι να ενισχύσουν περαιτέρω το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του ο Ζντένεκ Ζέμαν, ή τουλάχιστον να μην το αποδυναμώσουν. Κάτι που φάνηκε από την άρνησή τους να αποδεχτούν τη διπλή πρόταση της Μίλαν, η οποία αφορούσε στον Ματία Ντέστρο και τον Μάαρτεν Στεκέλενμπουργκ.

Για τον μεν Ντέστρο, η Μίλαν πρόσφερε 15 εκατ. ευρώ, αλλά η Ρόμα αρνήθηκε ακόμα και να διαπραγματευτεί. Ο Ντέστρο αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, είναι νεαρός και, παρά το ό,τι αγωνίζεται λίγο, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ελπίδες των «τζαλορόσι». novaspor fm

Δεν υπάρχουν σχόλια: