Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Δεύτερο πιάτο…

Το… μενού περιλαμβάνει Κύπελλο Ελλάδος. Με δύο ματς θα συνεχιστεί η 4η φάση με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται από την Καλλιθέα και τον ΠΑΣ να υποδέχεται τον Φωστήρα.
Ο Γιώργος Δώνης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και σκέφτεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα κόντρα στην Καλλιθέα (20:00, ΟΤΕ ΤV). Οι Θεσσαλονικείς επιθυμούν να πάρουν το καλύτερο αποτέλεσμα και να τελειώσουν με την υπόθεση πρόκριση όσο το δυνατόν συντομότερα. Μάλιστα, αναμένεται να ξεκινήσει για πρώτη φορά βασικός με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ο Κώστας Κατσουράνης ενώ στο βασικό σχήμα επανέρχεται και ο Γιώργος Γεωργιάδης. Από την άλλη, ο Γιάννης Παπακώστας δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Καλτσά και τον τραυματία Ρουσάκη ενώ μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει να δει τι θα γίνει με τον Ντα Σίλβα.

Σκορ πρόκρισης από τον πρώτο κιόλας αγώνα θέλει να πάρει και ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Φωστήρα (17:00, ΟΤΕ TV). Ο Γιάννης Χριστόπουλος γνωρίζει πως ο Φωστήρας είναι επικίνδυνη ομάδα αλλά επίσης ξέρει πως είναι το φαβορί του ζευγαριού. Ο Έλληνας τεχνικός έχει αφήσει εκτός αποστολής τους Φέγκρους, Πάντο, Κολοβέτσιο, Κοροβέση προκειμένου να τους ξεκουράσει.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του 4ου γύρου του Κυπέλλου Ελλάδας:

Τετάρτη, 9/1

Ολυμπιακός Βόλου-Αστέρας Τρίπολης 1-1
Παναθηναϊκός-Πλατανιάς 2-1

Πέμπτη, 10/1

17:00 ΠΑΣ Γιάννινα-Φωστήρας (OTE SPORT)
20:00 Καλλιθέα-ΠΑΟΚ (ΟΤΕSPORT)

Τετάρτη, 16/1
Απόλλων Σμύρνης-Πανθρακικός

Πέμπτη, 17/1
Λεβαδειακός-Κέρκυρα
Βέροια-SKODA Ξάνθη   sday gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: