Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Γιούχα στο κέντρο, παλαμάκι στο πέταλο!!

Ένταση προκλήθηκε στο τέλος του αγώνα με τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ. Φίλοι του «τριφυλλιού» αποδοκίμασαν τον Κουίνσι, αυτός απάντησε βρίζοντας του και μετά αποθεώθηκε από τους οργανωμένους!

Γιούχα στο κέντρο, παλαμάκι στο πέταλο!
Μια… περίεργη ένταση δημιουργήθηκε στο τέλος του παιχνιδιού Παναθηναϊκός-Πλατανιάς (2-1) στο ΟΑΚΑ. Στο 92’ ο Κουίνσι έκανε ένα λάθος με το οποίο ο Πλατανιάς έφυγε στην αντεπίθεση χάνοντας ευκαιρία με το ματς να λήγει αμέσως μετά και τους φίλους των γηπεδούχων που βρίσκονταν στην Θύρα 9 να βρίζουν τον Γκανέζο.

Αυτός δεν το άφησε αναπάντητο, πήδηξε τις πινακίδες και κατευθύνθηκε προς το μέρος τους λέγοντας μερικά… γαλλικά με τους Σο και Σισοκό να τρέχουν προς το μέρος του και να αποδοκιμάζονται κι αυτοί. Ο Κινγκ και ο Σισοκό ήταν οι ψυχραιμότεροι και απομάκρυναν τον Κουίνσι που έβριζε τον κόσμο αφού μερικοί εξ αυτών πέταξαν και μπουκάλια και η ένταση έληξε.

Στην συνέχεια, ο Γκανέζος κατευθύνονταν στην φυσούνα όπου οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού, διαφωνώντας με την κίνηση των φίλων της ομάδας που βρίσκονταν στην Θύρα 9, αποθέωσαν τον Κουίνσι και τους υπόλοιπους παίκτες με τον επιθετικό του «τριφυλλιού» να ανταποδίσει με παλαμάκια την εκτίμησή του.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: