Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

«Μας έλειψε η τύχη»

Πολύ στενοχωρημένος ήταν ο Αντριάνο Γκαλιάνι μετά την ήττα της Μίλαν από τη Γιουβέντους με 2-1 για το Κύπελλο Ιταλίας.

«Μας έλειψε η τύχη»
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Μίλαν δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γιουβέντους και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ιταλίας. Η ήττα με 2-1 στην παράταση στενοχώρησε πολύ τον Γενικό Διευθυντή της ομάδας, Αντριάνο Γκαλιάνι, ο οποίος μιλώντας στο κανάλι της Μίλαν, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του.

«Είναι η δεύτερη χρονιά που αποκλειόμαστε με τον ίδιο τρόπο από τη Γιουβέντους. Είναι κρίμα, γιατί σήμερα η ομάδα έπαιξε εξαιρετικά. Κατά τη γνώμη μου, έπαιξε καλύτερα από τους γηπεδούχους. Αν ήμαστε λίγο πιο τυχεροί, θα μπορούσαμε να περάσουμε εμείς στον ημιτελικό», ήταν τα λόγια απογοήτευσης που χρησιμοποίησε ο Γκαλιάνι.

Αναφερθήκατε στην ατυχία. Μιλάτε για την τελευταία φάση του ματς; «Μιλάω για όλο το ματς. Το γκολ που δεχτήκαμε προήλθε από ανύπαρκτο φάουλ. Μετά ήμαστε εμείς εκείνοι που δημιουργούσαν και έχαναν ευκαιρίες. Αλλά ακόμα και στο τελευταίο λεπτό, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και να πάμε το παιχνίδι στα πέναλτι. Η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας, απόψε», απάντησε ο ισχυρός άντρας των «ροσονέρι».

Απομένει το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ, πια. Πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει η ομάδα; «Την Ευρώπη θα την σκεφτούμε όταν έρθει η ώρα. Στο πρωτάθλημα πρέπει να κάνουμε ένα καλό σερί νικών για να μπορέσουμε να ανεβούμε ψηλότερα και, γιατί όχι, να πλησιάσουμε την κορυφή. Με απόδοση σαν τη σημερινή, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε ομάδα. Αλλά πρέπει να είμαστε υπομονετικοί. Δεν γίνονται θαύματα σε μία βραδιά», τόνισε ο Αντριάνο Γκαλιάνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: