Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Σίλντενφελντ: «Πάντα παλεύω για την πρωτιά»

Αποφασισμένος να πετύχει στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, μιλώντας στη SportDay. «Σε όλη μου την καριέρα παλεύω για την πρωτιά», τόνισε ο Κροάτης στόπερ.

Σίλντενφελντ: «Πάντα παλεύω για την πρωτιά»
Την καλύτερη γνώμη έχει σχηματίσει ο Γκόρντον Σίλντενφελντ για τον ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο ίδιος στη SportDay.

Ο Κροάτης στόπερ, ο οποίος θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από την Ντιναμό Μόσχας, έφτασε στη συμπρωτεύουσα με σημαντικές συστάσεις που έπαιξαν ρόλο στην απόφασή του.

Μάλιστα, τόνισε ότι στόχος του είναι να διακριθεί με τη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκόρντον Σίλντενφελντ στη SportDay

Για τον δανεισμό του από την Ντιναμό Μόσχας στον ΠΑΟΚ

«Ηρθα στον ΠΑΟΚ για έξι μήνες. Θα συζητήσουμε και για την οψιόν αγοράς μετά το καλοκαίρι, αλλά είμαι εδώ για έξι μήνες αρχικά. Μίλησα ήδη με τον Ντάριο Κρέσιτς για τον ΠΑΟΚ, όπως και με τους συμπαίκτες μου στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Φάνη Γκέκα και Γιώργο Τζαβέλλα, αλλά και με τον Ρουκάβινα. Όλοι μου είπαν εξαιρετικά λόγια. Είναι πολύ καλά τα σημάδια που μου δίνουν και η εικόνα που έχω σχηματίσει είναι η καλύτερη δυνατή».

Για τις φιλοδοξίες που έχει με την παρουσία του στον «Δικέφαλο του Βορρά»

«Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ στον κόσμο είναι ότι θα διατηρήσουμε τουλάχιστον τη θέση που έχουμε τώρα. Σε όλη την καριέρα μου παλεύω για την πρωτιά, αυτό θα κάνω και τώρα, κι αν μπορούμε να το πετύχουμε, θα είναι πολύ ευχάριστο. Μιλήσαμε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι ταιριάζουμε στον τρόπο σκέψης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: