Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Έδωσε απαντήσεις ο Ρονάλντο…!

Με πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε της Θέλτα και προκρίθηκε πανηγυρικά στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ισπανίας.

Έδωσε απαντήσεις ο Ρονάλντο…
Την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ισπανίας πήρε με εντυπωσιακό τρόπο η Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι «μερένχες» επικράτησαν 4-0 της Θέλτα και δεν δυσκολεύτηκαν να κλείσουν θέση στους «8» της διοργάνωσης.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος με ένα ασύλληπτο σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Σέρχιο Αλβάρεθ Κόντε

Οι πρωταθλητές Ισπανίας δεν επαναπαύτηκαν, δεδομένου ότι έπρεπε να σημειώσουν τουλάχιστον άλλο ένα τέρμα, για να προκριθούν και άσκησαν ασφυκτική πίεση στους φιλοξενούμενους.

Η πίεση των Μαδριλένων απόδωσε καρπούς στο 24’, όταν και πάλι ο Ρονάλντο που υποδέχθηκε εξαιρετικά την ασίστ του Λούκα Μόντριτς.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο συνέχισε να επιτίθεται και στο 37’ ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός σκόραρε από κανονική θέση, όμως ο διαιτητής Αΐθα Γκάμεθ θεώρησε πως ήταν σε θέση οφσάιντ.

Χωρίς κάποια άλλη σπουδαία φάση έληξε το πρώτο ημίχρονο στο «Μπερναμπέου».

Στην επανάληψη, η Θέλτα προσπάθησε σε κάποια αντεπίθεση να πετύχει κάποιο γκολ για να στείλει το ματς στην παράταση, αλλά βρέθηκε απέναντι σε έναν εκπληκτικό Κασίγιας που δεν επέτρεψε να παραβιαστεί η εστία του.

Στο 73’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σέρχιο Ράμος για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Αουγκούστο Φερνάντεθ, αν και θα μπορούσε να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Οι φιλοξενούμενοι κατέβαλλα προσπάθειες να πετύχουν κάποιο γκολ, χωρίς όμως να τα καταφέρουν και όταν δεν εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται η μπάλα τιμωρεί…

Κάπως έτσι ήρθε το 3-0 για τη Ρεάλ, με χατ-τρικ από τον Ρονάλντο που αποθεώθηκε από τους οπαδούς της «βασίλισσας». Οι Μαδριλένοι, εκμεταλλευόμενοι την αναταραχή που επικρατούσε στην αντίπαλη ομάδα, σκόραραν ένα λεπτό αργότερα με τον Κεντίρα και έτσι γράφτηκε το τελικό 4-0.

Δείτε τα σχετικά βίντεο







πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: