Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Γόγολος: «Ανοιχτή η υπόθεση της πρόκρισης»

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου, Σπύρος Γόγολος, μίλησε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του «Αθλητικού Metropolis» για το χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα και τους στόχους της ομάδας.


Για το χθεσινό παιχνίδι:

«Ξέραμε ότι δε θα ήταν εύκολο παιχνίδι, είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο και δίκαια βρίσκεται εκεί που βρίσκεται στη βαθμολογία. Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να βάλουμε και δεύτερο γκολ , στο δεύτερο μας πίεσε αρκετά ο Αστέρας και δυστυχώς μας ισοφάρισε. Tο 1-1 είναι αφήνει ανοιχτή την υπόθεση. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολα αλλά θα το προσπαθήσουμε, το δείξαμε και με τον Ατρόμητο».

Για τον στόχο της ομάδας:

«Στόχος είναι το Πρωτάθλημα αλλά και ο θεσμός του Κυπέλλου είναι σημαντικός. Καταφέραμε να αποκλείσουμε τον Ατρόμητο, μια καλή ομάδα και το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και με τον Αστέρα».

Για το Πρωτάθλημα και αν καταφέρει η ομάδα του να «πιάσει» τις πρώτες θέσεις είπε:

«Η βαθμολόγια μας αδικεί μέχρι στιγμής, δικαιούμασταν τη νίκη σε πολλά παιχνίδια. Το Πρωτάθλημα είναι αμφίρροπο με ομάδες πολύ κοντά στη βαθμολογία. Η ομάδα διαθέτει πολύ καλό υλικό και αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό θα μπορέσει να φτάσει στις πρώτες θέσεις».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: