Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Γιούβε, μεγάλη και τρανή!!

Εντός συνόρων, η Γιουβέντους παραμένει αφεντικό! Η «Μεγάλη κυρία» επικράτησε στην παράταση 2-1 της Μίλαν και πανηγύρισε σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας!

Γιούβε, μεγάλη και τρανή!
Δεν καταλαβαίνει από δυσκολίες και… αναποδιές η Γιουβέντους. Έτσι κι αλλιώς, ήταν συνηθισμένη από πέρσι. Στο μεγάλο ντέρμπι των προημιτελικών, η Μίλαν προηγήθηκε μέσα στο σπίτι των «μπιανκονέρι», χάρη στο γκολ του Ελ Σαραουί μόλις στο 6’ της αναμέτρησης.

Η αντίδραση των παικτών του Αντόνιο Κόντε, με τον Τζιοβίνκο να ισοφαρίζει έξι λεπτά αργότερα με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, μέσα σε αποθέωση από τους φίλους της ομάδας. Στη συνέχεια, η «Γιούβε» ήταν αυτή που προσπαθούσε κυρίως για το δεύτερο γκολ, η Μίλαν έχασε εξίσου κάποιες ευκαιρίες για γκολ, ωστόσο το 1-1 έμεινε ως το τέλος και οι δύο ομάδες κλήθηκαν να λύσουν τις διαφορές τους στην παράταση.

Εκεί μπήκαν πιο δυνατά οι γηπεδούχοι και στο 95’ ο Βούτσινιτς «λύτρωσε» την ομάδα του, πετυχαίνοντας το 2-1. Η συνέχεια ανήκε στους «ροσονέρι», οι οποίο βγήκαν μαζικά στην επίθεση, αφού πλέον κυνηγούσαν το γκολ. Ο Νιανγκ βρέθηκε κάποιες φορές μέσα στην εστία της Γιουβέντους, όμως έβρισκε απέναντί του τον Στοράρι, ο οποίος εν τέλει κράτησε το σκορ υπέρ της Γιουβέντους και τη μεγάλη πρόκριση.

Στα ημιτελικά, προβλέπεται να γίνει εξίσου χαμός, καθώς οι «μπιανκονέρι» θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τη Λάτσιο για μια θέση στο τελικό και το τρόπαιο!

Δείτε το σχετικό βίντεο





πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: