Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Καζάνι που βράζει!

Τι πράγμα, πάντως, είναι αυτό στον Παναθηναϊκό τον τελευταίο καιρό; Και το λέμε με αφορμή τον τσαμπουκά που έγινε στο τέλος του αγώνα με τον Πλατανιά.
Είναι δυνατόν να γίνονται τέτοια περιστατικά και ειδικά μετά από νίκη;
Φαίνεται, λοιπόν, ότι στον Παναθηναϊκό τα νεύρα είναι τεντωμένα γενικώς.. Κάποιοι οπαδοί να τα βάζουν με τον Κουίνσι, μετά να τρέχει στη φασαρία και ο Σο, να προσπαθεί να τον ηρεμήσει ο Καπίνο και ο συμπαίκτης του να του κάνει έντονα νόημα "μη με ακουμπάς", όπως φάνηκε από τα τηλεοπτικά πλάνα. Κι όλα αυτά ένας θεός ξέρει γιατί.
Μήπως, όμως, είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν αυτά; Στο προηγούμενο παιχνίδι υπήρχαν πανό με συνθήματα για τον Βύντρα και τον Σπυρόπουλο. Επίσης, μετά το ματς με την Προοδευτική είχε ραγίσει το γυαλί μεταξύ Ρότσα – διοίκησης, το οποίο κι έσπασε με τη χρησιμοποίηση του Μπουμσόνγκ στο ματς κόντρα στον Λεβαδειακό.
Τα μεθεόρτια της ήττας στην Βέροια είναι σε όλους γνωστά με το βάρος της ήττας να πέφτει σε παίκτες. Νωρίτερα στο στόχαστρο ήταν ο Φερέιρα, ενώ το ερώτημα ήταν "γιατί τον κρατάνε και δεν τον διώχνουν;". Ο Πορτογάλος άκουγε τα εξ΄ αμάξης απ΄ όλες σχεδόν τις πλευρές.
Για να μη φτάσουμε στην έναρξη της σεζόν, τότε που είχαν αρπαχτεί σε μια προπόνηση ο Μπουμσόνγκ με τον Χριστοδουλόπουλο.
Στον Παναθηναϊκό, λοιπόν, μπορεί να ξεσπάσει καυγάς ανά πάσα στιγμή και σε όλα τα επίπεδα. Και γι΄ αυτό λέμε πως η κατάσταση μοιάζει με καζάνι που βράζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: