Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

«Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που πιέζει σε όλο το γήπεδο»

Στην πίεση που ασκεί ο Φωστήρας σε όλο το γήπεδο αναφέρθηκε ο Γιάννης Χριστόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη, ενόψει του ματς του ΠΑΣ με τον «φονέα» για το Κύπελλο.

«Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που πιέζει σε όλο το γήπεδο»
Τελευταία ενημέρωση 09/01/2013, 21:03
Επίσης, ο τεχνικός του «Αγιαξ της Ηπείρου» αναφέρθηκε στην αξία των «κιτρινόμαυρων», στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και την κούραση που θα υπάρχει και στην προσπάθεια νίκης σε κάθε αγώνα.

«Έχουμε δει τον Φωστήρα σε κάποια παιχνίδια. Ξέρουμε ότι δεν θα έχουμε καθόλου εύκολο έργο. Είναι μία ομάδα που παίζει πολύ δυνατά, με ταχύτητα. Βγάζει πίεση σε όλο το γήπεδο. Έχει μεγάλο κίνητρο για διάκριση. Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι απέκλεισε μία ομάδα σαν τον Πανιώνιο. Μέσα στην έδρα του δεν έχει δεχτεί γκολ, ούτε με τον Πανιώνιο, ούτε στο πρωτάθλημα. Μία πολύ δυνατή ομάδα. Εμείς θα πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ σοβαροί. Το θέλουμε αυτό το παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα από το πρώτο ματς».

Για το ότι υπάρχει την Κυριακή και ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό: «Από το ξεκίνημα της περιόδου έρχονται τα παιχνίδια λίγο ανάποδα. Όπως με τον Πανσερραϊκό, ο οποίος δεν είχε αγώνα πρωταθλήματος, είχε ρεπό. Όπως και ο Φωστήρας, που δεν αγωνίζεται την Κυριακή, παίζει πρωτάθλημα την Τετάρτη. Εμείς έχουμε πάλι ένα σημαντικό ματς την Κυριακή και θα διαχειριστούμε, όσο το δυνατόν καλύτερα, γίνεται το υλικό που έχουμε, σε συνεργασία πάντα με τους συνεργάτες μου, και νομίζω ότι δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα».

Για την αγωνιστικότητα του Φωστήρα: «Ο Φωστήρας έχει καλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, έχει έμπειρους παίκτες, όπως ο Παραράς και άλλα παιδιά. Αλλά, το πιο σημαντικό είναι το πνεύμα το αγωνιστικό που έχει, η ταχύτητα και η δύναμη που παίζει τα παιχνίδια. Είμαστε, όμως, έτοιμοι, τον έχουμε μελετήσει και θα τον αντιμετωπίσουμε».

Για την άποψή του σχετικά με τους διπλούς αγώνες στον θεσμό του Κυπέλλου: «Αν θέλετε την άποψη μου, προτιμώ το Κύπελλο να έχει διπλά παιχνίδια. Είτε ήμουν προπονητής μίας ομάδας μικρότερης κατηγορίας, είτε μίας μεγαλύτερης. Από εκεί και μετά, όμως, δεν πρέπει να παρασυρθούμε. Επαναλαμβάνω ότι ο Φωστήρας μπορεί να αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία, αλλά η εικόνα που δείχνει σίγουρα του αρμόζει να ήταν στην παραπάνω κατηγορία. Και νομίζω ότι τα παιχνίδια θα είναι πολύ πιο δύσκολα από τη σειρά με τον Πανσερραϊκό».

Για το αν το Κύπελλο είναι στους στόχους της ομάδας: «Εμείς έχουμε μάθει με όποιον αντίπαλο και να παίζουμε να μπαίνουμε μέσα για να νικήσουμε. Και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και στο Κύπελλο.
Από εκεί και μετά, μία κλήρωση στο Κύπελλο, εύκολη ή πιο δύσκολη, σίγουρα είναι σημαντική και μιλάω και για τώρα με τον Φωστήρα και να καταφέρουμε να περάσουμε. Το Κύπελλο δεν είναι μία εύκολη υπόθεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: