Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Αποκτήθηκε και ο Νεμάνια Κάρταλ!

Ένας ακόμα 19χρονος αμυντικός ποδοσφαιριστής ο Μαυροβούνιος, Νεμάνια Κάρταλ, ήρθε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ και σήμερα ή αύριο υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα.

Ο παίκτης που είναι γεννημένος στις 11 Ιουλίου 1994, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ομάδας, θα πάει δανεικός σε άλλη ομάδα, προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής και παιχνίδια και το καλοκαίρι θα εκτιμηθεί αν είναι έτοιμος να επιστρέψει για τον ΠΑΟΚ. Ως Μαυροβούνιος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην ομάδα Κ 20, αλλά ούτε υπάρχει και κενή θέση στο ρόστερ της βασικής ομάδας.

Είναι χαρισματικός και ψηλός, παίζει στο κέντρο της άμυνας και έχει συμμετοχές στην Εθνική ομάδα Νέων του Μαυροβουνίου. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μαζί με τον 19χρονο Σέρβο Ογκλέσια Ραντίνοβιτς, δοκιμάστηκαν επί ένα μήνα περίπου με την ομάδα, και έδειξε πολύ καλά στοιχεία οπότε αποφασίστηκε η απόκτησή του, σε αντίθεση με τον δεύτερο. Χθες, πέρασε και αυτός από ιατρικό έλεγχο όπου τα αποτελέσματα βγήκαν θετικά και μετά την υπογραφή του, θα παραχωρηθεί δανεικός.


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: