Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Κιρόφσκι: «Δουλειά μου τα γκολ, θα ανεβάσουμε τον Ηρακλή εκεί που είναι η θέση του»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή, ο Σκοπιανός Κρίστιαν Κιρόφσκι, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για τη νέα του ομάδα, τόνισε πως δεν είναι ακόμα έτοιμος 100% και υποσχέθηκε πως θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να πετύχει ο Ηρακλής το στόχο του, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη μεταγραφή του στον Ηρακλή:
«Ήρθα στη Θεσσαλονίκη χτες και υπέγραψα. Πρώτη φορά στην καριέρα μου παίζω σε δεύτερη κατηγόρια αλλά ξέρω πως ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα και ο στόχος μας είναι να τον ανεβάσουμε στην πρώτη κατηγόρια».

Για το τι μπορεί να δώσει στον Ηρακλή
«Εμένα η δουλειά μου είναι να πετυχαίνω γκολ και αυτό θα κάνω. Χρειάζομαι ένα διάστημα για να προσαρμοστώ, δεν είμαι ακόμα έτοιμος σε φυσική κατάσταση. Μόλις προσαρμοστώ θα ανεβάσω τον Ηρακλή στην Ά Εθνική».

Για το τι γνωρίζει για τον Ηρακλή:
«Μίλησα με τον Μπλάκνκο Γκεοργίεφ και μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια. Μου είπε πως ο Ηρακλής είναι μια μεγάλη ομάδα και δεν της αξίζει να βρίσκεται εκεί που είναι σήμερα».

Για τους φίλους του Ηρακλή:
«Δεν τους ξέρω αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Με τη βοήθεια τους παίρνεις ένα επιπλέον κίνητρο να προσπαθείς περισσότερο».

Για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς:
«Μου είπαν πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είπε καλά λόγια στους διοικούντες του Ηρακλή για μένα. Ήμασταν μαζί στην Κύπρο εγώ έκανα πολύ καλά παιχνίδια τότε και τον ευχαριστώ πολύ για τα καλά του λόγια».

Για το πότε θα είναι έτοιμος:
«Περιμένουμε την πράσινη κάρτα να σταλεί. Εγώ από τη Δευτέρα θα μπορώ να είμαι στις προπονήσεις. Το πότε θα παίξω είναι θέμα του προπονητή μου και είμαι στη διάθεσή του».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: