Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Η Καβάλα είπε «όχι», ο κόσμος θα είναι εκεί...!

Η Καβάλα αρνήθηκε να δώσει εισιτήρια στην ΚΑΕ Άρης, κάτι που απαγορεύεται και βάση του νόμου όμως είναι συνηθισμένη τακτική οι δύο ομάδες να συμφωνούν και να υπάρχει ένας ειδικός χώρος και έαν εκδοτήριο ανοιχτό για τους φιλοξενούμενους.

Κάτι που έγινε και στα προηγούμενα παιχνίδια της Καβάλας με Παναθηναικό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ αλλά και τα προηγούμενα χρόνια με τον Άρη. Φέτος όμως οι Καβαλιώτες δεν έκαναν αναφορά για εκδοτήριο και μάλιστα είπαν ότι στον χώρο που έχουν για τους φιλοξενούμενους θα βάλουν μαθητές από σχολεία.

Ουσιαστικά η Καβάλα θέλει να στείλει το μύνημα προς τους φιλάθλους του Άρη να μην πάνε καν εκεί για τον αγώνα του Σαββάτου. Η στάση της Καβάλας δεν είναι περίεργη για τους «κίτρινους» μιας και υπήρχε πρόβλημα και όταν ο Άρης είχε ζητήσει να κάνει προπόνηση στο κλειστό της Καλαμίτσας όταν εμεινε εκεί πριν από τον αγώνα με τον ΚΑΟΔ.

Ουσιαστικά λοιπόν η Καβάλα δεν θέλει φιλάθλους του Άρη στο γήπεδο της, σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια της στην Α1 με άλλους αντιπάλους. Όμως φαντάζει απίθανο να μην υπάρχουν οπαδοί των «κιτρίνων» το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό της Καλαμίτσας. Στην ΚΑΕ έχουν δεχθεί αρκετά τηλεφωνήματα, δείγμα ότι υπάρχει μεγάλος αριθμός οπαδών που θέλει να βρεθεί κοντά στην ομάδα και θα πρέπει να αναζητήσει ο καθένας μόνος του τρόπο για να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για την αναμέτρηση του Σαββάτου.
Οι οργανωμένοι του SUPER 3 διαθέτουν δυνατό... πυρήνα στην πόλη της Καβάλας αλλά και στις γύρω περιοχές οπότε λογικά θα είναι εκεί για να φωνάξουν υπέρ της αγαπημένης τους ομάδας.







πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: