Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

«Να σπάσουμε το αρνητικό σερί»

Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς δήλωσε ο Τάσος Αυλωνίτης, ενόψει της αναμέτρησης του Πανιωνίου με τον Λεβαδειακό (26/1, 17:15).

«Να σπάσουμε το αρνητικό σερί»
Να σπάσουν το αρνητικό σερί θέλουν στον Πανιώνιο, οι οποίοι μετρούν εφτά αγωνιστικές χωρίς νίκη, στον αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Τάσος Αυλωνίτης τόνισε πως η εν λόγω αναμέτρηση είναι κομβικής σημασίας με τη νίκη να είναι μονόδρομος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για τα λάθη που έγιναν στον αγώνα με τον ΟΦΗ:
«Χωρίς να θέλω να ρίξω κάπου συγκεκριμένα ευθύνη, είναι θέμα συγκέντρωσης. Σίγουρα μας ενοχλεί ότι ήρθε ακόμα μία ήττα και ότι το αρνητικό σερί μεγαλώνει, όμως κατά τη δική μου άποψη, πρέπει να τελειώσει στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, το οποίο είναι κομβικό σημείο και δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη».

Για το αν υπάρχει πίεση:
«Πίεση φυσικά και υπάρχει από τη στιγμή που δεν έχουμε νίκη εδώ και εφτά αγωνιστικές. Πρέπει να σπάσει εδώ αυτό το σερί και οι τρεις βαθμοί να έρθουν στον αγώνα με τον Λεβαδειακό».

Για το πως περιμένει τον αγώνα με τον Λεβαδειακό:
«Έχουμε δουλέψει όλη τη βδομάδα πολύ καλά. Ο Λεβαδειακός προέρχεται από εκτός έδρας νίκη επί της Βέροιας. Σίγουρα, η ψυχολογία είναι με το μέρος του, αλλά δεν πιστεύω πως θα παίξει ρόλο η ψυχολογία, ούτε τίποτα. Μπαίνουμε για τη νίκη και ελπίζω να έρθει».

Για την ψυχολογία της ομάδας:
«Σίγουρα η ψυχολογία δεν είναι όπως στον πρώτο γύρο με τις σερί νίκες. Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς και θα πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι γρήγορα, ώστε η ομάδα να μη μπει σε παραπάνω δυσκολίες και επικινδυνότητες».

Για το τι ξεχωρίζει από τον Λεβαδειακό:
«Είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα. Διαθέτει ένα δυνατό σύνολο, οργανωμένο. Και εκτός έδρας κερδίζει εύκολα και στην έδρα του, το ξέρουμε αυτό και από το πρώτο παιχνίδι όπου είχαμε χάσει. Είναι μια επικίνδυνη ομάδα, που από τη μέση και μπροστά έχει επικίνδυνους παίκτες και πίσω στην άμυνα είναι "σφικτή" και δεν δέχεται εύκολα γκολ. Πρέπει να την διασπάσουμε και μακάρι να κερδίσουμε γιατί το χρειαζόμαστε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: