Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Σλούκας: «Ηγέτης ο Σπανούλης»

Στο καλάθι του Σπανούλη, λίγο πριν το τέλος, αναφέρθηκε ο Κώστας Σλούκας μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Σλούκας: «Ηγέτης ο Σπανούλης»

«Δείξαμε ότι είμαστε “ομάδα” και καλύψαμε σε μεγάλο βαθμό τις ελλείψεις που είχαμε. Στην αρχή ήμασταν συγκεντρωμένοι, αλλά στη συνέχεια χάσαμε το ρυθμό μας. Ωστόσο, σημασία έχει η μεγάλη νίκη που πήραμε», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Σλούκας και πρόσθεσε: «Σήμερα δείξαμε ότι έχουμε χαρακτήρα. Στο μεγαλύτερο μέρος του ματς ήμασταν συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση. Βάλαμε στο τέλος ένα μεγάλο καλάθι με τον Βασίλη, ο οποίος είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας. Είχαμε και κάποιες καλές άμυνες στο τέλος, μία του Κάιλ (Χάινς) πάνω στο Σμιθ και εκεί κρίθηκε το παιχνίδι».

Για την αλλαγή εικόνας στο δεύτερο ημίχρονο: «Είχαμε πει από την αρχή να ελέγξουμε το ρυθμό γιατί η Μακάμπι είναι μία “τρελή” ομάδα. Αυτό το κάναμε το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο κάναμε κάποια χαζά λάθη, χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ, ενώ από την άλλη αυτοί έβαλαν κάποια μεγάλα σουτ. Όμως, ευτυχώς όλα πήγαν καλά μέχρι το τέλος και πήραμε μία σπουδαία νίκη».

Για το τι αλλάζει πλέον: «Δεν αλλάζει κάτι. Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πρώτα, έχουμε αυτό με τον ΠΑΟΚ, να κερδίσουμε εκεί για το αήττητο και βλέπουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: