Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Ψυρρόπουλος: «Ήταν ωραίο το ταξίδι»

Στις εμπειρίες που αποκόμισαν από το θεσμό του Κυπέλλου φέτος στάθηκε σε δηλώσεις του ο τεχνικός του Φωστήρα, Κώστας Ψυρρόπουλος.

Ψυρρόπουλος: «Ήταν ωραίο το ταξίδι»
Το βλέμμα τους στο πρωτάθλημα της Football League 2 στρέφουν πλέον όλοι στις τάξεις του Φωστήρα, όπως τόνισε μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδας από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο τεχνικός της ομάδας του Ταύρου, Κώστας Ψυρρόπουλος.

Μάλιστα, ο προπονητής του «Φονέα» υπογράμμισε πως τόσο εκείνος όσο και οι παίκτες του μόνο θετικά στοιχεία αποκόμισαν από τον συγκεκριμένο θεσμό.

«Θέλαμε να πετύχουμε ένα γκολ. Προετοιμαστήκαμε γι αυτό όλη την εβδομάδα και τα καταφέραμε, αλλά σε μια στιγμή αδράνειας δεχτήκαμε το γκολ. Είχαμε πει ότι σε αυτή την περίπτωση θα τελειώσουν τα πάντα, παρά το γεγονός ότι είχαμε αρκετό χρόνο στη διάθεσή μας να αντιδράσουμε. Το γήπεδο ήταν ακατάλληλο να παιχτεί ποδόσφαιρο. Όλα τα ματς που έχουμε δώσει ως τώρα στον θεσμό ήταν πολύ ωραία. Μεγάλη εμπειρία για εμένα και τους παίκτες μου. Ένα ωραίο ταξίδι. Το μυαλό μας τώρα στρέφεται στο πρωτάθλημα που είναι και ο πρωταρχικός μας στόχος», τα λόγια του τεχνικού του Φωστήρα στην συνέντευξη Τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: