Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Σπανός: «Πάμε για μια μεταγραφή ακόμα»

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει μια ακόμα μεταγραφή στην μεσοεπιθετική γραμμή του Ατρόμητου, άφησε ο Γιώργος Σπανός.

Σπανός: «Πάμε για μια μεταγραφή ακόμα»

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Σπανός στην κάμερα της NOVA:
Για το συνέδριο της Superleague:

«Νομίζω ότι είναι μια αξιέπαινη πρωτοβουλία της Superleague, με προσκεκλημένους από όλες τις ευρωπαϊκές λίγκες ώστε να μιλήσουμε για τα προβλήματα που έχει το ποδόσφαιρο σε όλη την Ευρώπη. Έχουμε ανταλλάξει χρήσιμες απόψεις και έχουμε κάνει ένα πάρα πολύ καλό διάλογο και μέσα από αυτόν τον διάλογο θα βρούμε και τις λύσεις ώστε να προχωρήσει και το ελληνικό ποδόσφαιρο μπροστά».

Για τον στόχο του συνεδρίου: «Πιστεύω είναι κυρίαρχο το να ξανακερδίσει το ποδόσφαιρο τη χαμένη αξιοπιστία του. Είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να προβάλλουμε και να θωρακίσουμε, η αξιοπιστία του ποδοσφαίρου».

Για τις μεταγραφές του Ατρόμητου: «Αναμένουμε τη μπλε κάρτα του Μάντζιου ώστε να έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί την Κυριακή. Από εκεί και πέρα υπάρχει περίπτωση να προχωρήσουμε σε άλλη μία μεταγραφή μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Μεταγραφή στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Δεν μπορούμε να πούμε τώρα ονόματα, αλλά σίγουρα έχουμε κατασταλάξει σε κάποιες υποψηφιότητες, είναι δυο-τρεις ποδοσφαιριστές που εξετάζουμε και θα δούμε που θα καταλήξουμε».

Για τις ανοδική πορεία του Ατρόμητου: «Δικαιωμένοι είμαστε για τη σταθερή πολιτική που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια που νομίζω ότι έχει αναδείξει νοικοκυρεμένες ομάδες με σταθερή φιλοσοφία. Μπορούνε να βάζουν στόχους υψηλούς και να τους πετυχαίνουν. Γι' αυτό είμαστε δικαιωμένοι και ευχαριστημένοι γιατί παραμένουμε σταθεροί στη φιλοσοφία μας και αγωνιστικά πιστεύω ότι κάθε χρόνο προοδεύουμε κιόλας».

Για την αλλαγή προπονητή: «Μερικές φορές κάποιες συνεργασίες στο ποδόσφαιρο ξέρετε ότι δεν έρχονται όπως τις περιμένεις. Εμείς προχωρήσαμε σε αλλαγή προπονητή, ενώ είμαστε αντίθετοι στο να προχωράμε σε αλλαγή προπονητή μεσούσης της περιόδου. Ο κύριος Αναστόπουλος πήρε την ομάδα στην τρίτη θέση από τον κύριο Μπάγεβιτς. Οπότε συνεχίζουμε με τον κύριο Αναστόπουλο τον οποίο πιστεύουμε πάρα πολύ και όλοι μαζί ενωμένοι για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας».

Για τους στόχους της ομάδας: «Πρώτος στόχος είναι η είσοδος στα play off κι από εκεί και πέρα θα δούμε σε τί κατάσταση θα είμαστε εμείς και οι αντίπαλοι μας ώστε να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό που μπορούμε».

Για πωλήσεις παικτών: «Μόνο έτσι μπορούν τα σωματεία σαν το δικό μας. Εμείς γνωρίζετε ότι δεν έχουμε τους χιλιάδες φιλάθλους, ούτε τους μεγάλους χορηγούς. Οπότε μέσα από αυτή την παραγωγική διαδικασία που την έχουμε ξεκινήσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αυτή τη στιγμή η ομάδα μας έχει βοηθηθεί και έχει μια οικονομική σταθερότητα. Και γι' αυτό ποτέ δε λέμε όχι σε μια καλή πρόταση που θα είναι προς το συμφέρον της ομάδας».

Για την πώληση του Σκόνδρα: «Εξετάζουμε κάποιες προτάσεις για τον Σκόνδρα, οι οποίες για την ώρα είναι σε φιλολογικό επίπεδο. Περιμένουμε στο προσεχές διάστημα την επίσημη πρόταση και θα δούμε. Για κανέναν ποδοσφαιριστή δε θα φράξουμε το δρόμο από τη στιγμή που μια πρόταση θα καλύπτει τα συμφέροντα του σωματείου αλλά και του ποδοσφαιριστή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: