Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Γιώργος Μύρτσος-Κόμπλεξ με Γκαρσία ο Δώνης!

"Καυτός" ο Γιώργος Μύρτσος στη στήλη του στον sportdog, σχολιάζει το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Καλλιθέα. "Ξευτιλίζεται με τέτοιες διαιτησίες". "Δεν γίνεται δουλειά στην τακτική".
Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Καλλιθέα, είναι ασχολίαστο. Δε νομίζω πως κάποιος σοβαρός άνθρωπος μπορεί να ασχοληθεί με την έκταση του σκορ και άλλα διάφορα τέτοια ωραία που λέγονται σήμερα. Είναι αδιανόητο να κάνεις κρίσεις σε αυτό το παιχνίδι, γιατί υπάρχει δυσαναλογία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Καλλιθέα. Όποιος ασχοληθεί με αυτό το ματς, είναι άσχετος. Ή το κάνει εκ του πονηρού, προκειμένου να βγάλει μάγκα τον Δώνη κ.λπ.

Κόμπλεξ απέναντι στον τεράστιο Γκαρσία!

Στην εκπομπή που έχω στο ραδιόφωνο, είχα δώσει προγνωστικά για αυτό το ματς πως στο ημίχρονο θα είναι 4-0, αλλά έπεσα έξω για ένα γκολ. Αλλού, λοιπόν, είναι το ζουμί σε αυτό το παιχνίδι και όχι στο σκορ. Το ένα είναι το κόμπλεξ που βγάζει ο σερ Άλεξ, απέναντι στον τεράστιο Πάμπλο Γκαρσία. Που τον έβαλε μαζί με τους άλλους δύο, λες και είναι παίκτης της σειράς. Πρέπει να κατάλαβε πολλά και να ένιωσε άσχημα, όταν γνώρισε την αποθέωση ο Πάμπλο. Ξεχωριστό κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο αυτός ο παίκτης. Κι όσα κόμπλεξ κι αν έχουν οι βετεράνοι παίκτες, πρέπει απέναντι σε τέτοιες φιγούρες να κάνουν τουμπεκί και να τους αποδέχονται.

Ξευτιλίζεται με τέτοιες διαιτησίες
 
Το άλλο που είναι σημαντικό σε αυτό το ματς, είναι πως με τέτοιες διαιτησίες ξευτιλίζεται ο ΠΑΟΚ. Δεν του κάνουν καλό να βγαίνουν και να λένε σήμερα πως δεν δόθηκαν δύο πέναλτι στην Καλλιθέα. Γιατί όντως έγιναν δύο πέναλτι που δεν δόθηκαν. Θεωρώ ότι το να ευνοείται ο ΠΑΟΚ από τον διαιτητή, στο ματς με την Καλλιθέα, είναι αστείο και εκθέτει τον ΠΑΟΚ.

Ρόμβοι, τρίγωνα και τετράγωνα

Διάφοροι σήμερα θα γράφουν για ρόμβους, παραλληλόγραμμα, τρίγωνα και τετράγωνα, αλλά εγώ πιστεύω πως δεν βγαίνουν συμπεράσματα από τέτοια ματς. Τα συμπεράσματα που έχουν βγει ήδη είναι πως δεν γίνεται δουλειά στην τακτική στον ΠΑΟΚ. Κι αυτό το είδαμε εναντίον του Ατρόμητου, της Τρίπολης, του Ολυμπιακού. Όχι όταν ασελγεί σε πτώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: