Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Πρίντεζης: «Δεν είμαστε υπερομάδα»

Σημαντική νίκη και ευκαιρία για απαρχή για ανάκαμψη θεωρεί ο Γιώργος Πρίντεζης αυτή που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Τελ Αβίβ απέναντι στη Μακάμπι.

Πρίντεζης: «Δεν είμαστε υπερομάδα»
Ικανός να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα όταν παίζει όπως πρέπει, αλλά και να χάσει κάθε ματς αν δεν είναι συγκεντρωμένος, είναι ο Ολυμπιακός όπως δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης μετά τη νίκη επί της Μακάμπι.

«Η Μακάμπι είναι απρόβλεπτη ομάδα, με την καλή και κακή έννοια. Αν δεν είσαι συγκεντρωμένος, μπορεί να σε σκοτώσει. Καμιά ομάδα δεν θα περάσει εύκολα από εδώ. Ελπίζω να ξεκινήσει κάτι καλό από εδώ πέρα, χτίζοντας χαρακτήρα στα τελευταία λεπτά. Σε καμία περίπτωση δεν θεωρήσαμε πως είναι του χεριού μας. Όλα εξαρτώνται από μας. Όταν είμαστε καλοί, μπορούμε να κερδίσουμε παντού. Όταν όμως δεν είμαστε συγκεντρωμένοι, μπορούμε να χάσουμε πολλά παιχνίδια», δήλωσε ο φόργουορντ των πρωταθλητών Ευρώπης.

«Δεν είμαστε υπερομάδα. Ίσως να περάσαμε ή να περνάμε μια κοιλιά. Το τελευταίο δίμηνο του 2012 ήμασταν πολύ καλά. Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα, ακόμη κι όταν δεν παίζει καλά, έστω και με έναν πόντο. Δεν είμαι ο αρμόδιος να κρίνω αν είναι σωστή ή λάθος η απόφαση για τον αγώνα με τη Σιένα. Το θέμα είναι πως με τη νίκη μας στο Τελ Αβίβ κάπως ρεφάραμε για την ήττα στο ΣΕΦ. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας που θέλουμε να κερδίσουμε», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: