Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

«Κράξιμο» Γκέρσον σε Μπλατ, Μπαρτζώκα και… φανέλες ΟΣΦΠ!

Σκληρή κριτική στον Γιώργο Μπαρτζώκα, τον Ντέιβιντ Μπλατ, αλλά και τις… φανέλες του Ολυμπιακού άσκησε μέσα από τη στήλη του σε ιστοσελίδα του Ισραήλ ο Πίνι Γκέρσον.

«Κράξιμο» Γκέρσον σε Μπλατ, Μπαρτζώκα και… φανέλες ΟΣΦΠ
Για απειρία του Γιώργου Μπαρτζώκα, προπονητικά εγκλήματα του Ντέιβιντ Μπλατ και… στιλιστικές επιλογές έγραψε ο Πίνι Γκέρσον στο σχόλιό του σε αθλητική ιστοσελίδα του Ισραήλ για τη χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι στο Τελ Αβίβ. Ο Ισραηλινός άλλοτε προπονητής και των δύο ομάδων δεν δίστασε να ασκήσει σκληρή κριτική στους συναδέλφους του.

«Τη διαφορά στο πρώτο ημίχρονο την έκανε ο Σπανούλης. Ο τρόπος που επέλεξε η άμυνα να τον αντιμετωπίσει ήταν λάθος. Τη Μακάμπι έσωσε ο Λόγκαν, που έδειξε τις ικανότητές του αλλά πρέπει να μάθει πώς να τις χρησιμοποιεί. Στο δεύτερο μέρος η Μακάμπι παίζοντας με τη θηλιά στο λαιμό έτρεξε και πέρασε μπροστά. Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν έχει εμπειρία. Είναι εντελώς άπειρος. Όμως θεωρώ πως το ματς χάθηκε στην πρώτη περίοδο. Δεν καταλαβαίνω πώς η Μακάμπι τελείωσε το ματς με τον Πλάνινιτς στην πεντάδα. Είναι έγκλημα ότι έμεινε μέσα ένας παίκτης που έχει 50% στις βολές. Για μένα πρέπει να αρχίζεις και να τελειώνεις το ματς με τους καλύτερους παίκτες σου. Απορώ γιατί ο Τζέιμς έμεινε στο ματς με τέσσερα φάουλ και δεν προφυλάχθηκε με συνέπεια να αποβληθεί αρκετά λεπτά πριν το τέλος. Μετά από μια ήττα σαν κι αυτή, μπορούν οι παίκτες της Μακάμπι να βάλουν τις πιτζάμες τους και να πάνε για ύπνο. Ή μπορούν να πάρουν τις ριγέ φανέλες του Ολυμπιακού, που μοιάζουν με πιτζάμες», ανέφερε μεταξύ άλλων στο άρθρο του ο Πίνι Γκέρσον.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: