Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

«Δεν αξίζει να είναι χαμηλά η ΑΕΚ»

Δεν αρμόζει στην ΑΕΚ να βρίσκεται τόσο χαμηλά στη βαθμολογίας, όπως τόνισε ο Χρήστος Αρκούδας.

«Δεν αξίζει να είναι χαμηλά η ΑΕΚ»
Η ΑΕΚ πήρε το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και άπαντες στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο στρέφουν την προσοχή τους στο ματς με τον ΟΦΗ.

Ο Χρήστος Αρκούδας ξεκαθάρισε πως δεν αξίζει η «Ένωση» να βρίσκεται τόσο χαμηλά στη βαθμολογία και έδωσε σύνθημα νίκης τόσο για το παιχνίδι κόντρα στους Κρητικούς, όσο και το επόμενο με τον Πανιώνιο.

Τι ανέφερε για τη θέση που θέλει να αγωνίζεται.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για την πορεία της ΑΕΚ: «Σίγουρα μετά από τον βαθμό που αποσπάσαμε στο Κλεάνθης Βικελίδης μας δίνει μια άλλη ψυχολογία και έναν άλλο αέρα για να κοιτάξουμε αυτά τα δύο ματς που είναι πολύ σημαντικά γιατί είναι στην έδρα μας. Θα πρέπει σίγουρα να τα πάρουμε για να φύγουμε απ' αυτή τη θέση. Η ομάδα πρέπει να δείξει ένα άλλο πρόσωπο και ότι δεν αξίζει να είναι τόσο χαμηλά».

Για το προσεχές παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ έχει μια καλή ομάδα. Έχει πάρει κάποια σημαντικά "τρίποντα" κυρίως στην έδρα του, που τον έχουν βοηθήσει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, να είναι πιο άνετα και να κοιτάξει πιο αισιόδοξα το μέλλον. Έχει όμως τους ίδιους στόχους με εμάς και πιστεύω ότι θα είναι ένα ματς που θα το πάρει αυτός που θα δείξει περισσότερο πάθος κι αυτός που θα το θέλει περισσότερο. Ακολουθούν δύο κρίσιμα ματς με ομάδες που έχουν ίδιους στόχους με εμάς. Είμαστε όμως η ΑΕΚ, παίζουμε στην έδρα μας, θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας και πιστεύω ότι θα παίξουμε όπως πρέπει για να πάρουμε τη νίκη».

Σε ότι αφορά στους προσωπικούς του στόχους, επειδή καθημερινά δουλεύει πολύ σκληρά, πιστεύει ότι είναι ευκαιρία να κερδίσει ξανά τη θέση στη βασική ενδεκάδα: «Σίγουρα η θέση μου είναι δεξί μπακ, αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα που και ο κ. Βλάχος και ο κ. Λίνεν με έχουν χρησιμοποιήσει σε διαφορετικές θέσεις. Ως επαγγελματίας οφείλω να αγωνίζομαι όπου μου ζητάει ο προπονητής. Αυτό κάνω μέχρι τώρα και ελπίζω να βοηθάω με την παρουσία μου για να βγει η ομάδα απ' τη δύσκολη θέση. Μέσα απ' αυτά τα δύο παιχνίδια θέλω να ξαναδείξω τον καλό μου εαυτό, να πάρω τα πάνω μου και η ομάδα να βγει απ' αυτή τη θέση. Να πάνε όλα καλά και να έχουμε ένα καλύτερο αύριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: