Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Κωνσταντινίδης: «Να μείνει για χρόνια ο Δώνης»

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη, στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου μίλησε για τη χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ, τον Πάμπλο Γκαρσία, τον Γιώργο Δώνη, τον Ιβάν Σαββίδη αλλά και την επόμενη μέρα στο «δικέφαλο» και το παιχνίδι με την Ξάνθη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το αν υπήρχε άγχος στο παιχνίδι με την Καλλιθέα:
«Υπήρχε άγχος γιατί είχαμε χάσει από μια κατώτερη ομάδα. Το πρώτο γκολ όμως μας ανέβασε τη ψυχολογία και πήραμε αυτή την άνετη νίκη».

Για το αν περίμενε αυτό το 6-0:
«Δεν έκανα κάποια πρόβλεψη αλλά πιστεύαμε πάρα πολύ στη νίκη, θέλαμε να βάλουμε όσα περισσότερα γκολ μπορούσαμε και πιστεύω τα καταφέραμε. Μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλα γκολ. Τώρα κοιτάμε το επόμενο ματς με την Ξάνθη το οποίο θα είναι δύσκολο».

Για το αν τους πλήγωσε τον εγωισμό το 2-0:
«Σίγουρα όταν χάνεις 2-0 από ομάδα μικρότερης αξίας και Β΄ Εθνικής, αυτό σου πληγώνει τον εγωισμό. Θέλαμε να δείξουμε πως αυτό ήταν κάτι τυχαίο και μια κακή στιγμή. Νομίζω πως ο κόσμος το κατάλαβε».

Για τον Πάμπλο Γκαρσία:
«Είναι ένας παίκτης που έχει δεθεί με την ομάδα από την πρώτη στιγμή που ήρθε. Έχει αγαπήσει την ομάδα όσο κανένας άλλος και ότι λέει το εννοεί. Θέλουμε όλοι να του μοιάσουμε».

Για αν έχει πρότυπο κάποιον παίκτη του ΠΑΟΚ:
«Δεν έχω κάποιον συγκεκριμένα. Στη θέση μου, μου αρέσουν πολλοί παίκτες, στο εξωτερικό και στην Ελλάδα. Θα ήθελα να τους μοιάσω».

Για το αν πείραξε τους ποδοσφαιριστές η κριτική που δέχτηκαν την προηγούμενη εβδομάδα και μετά την ήττα στην Τρίπολη:
«Με την πρόκριση δώσαμε μια απάντηση σε αυτούς που μας κρίνανε. Ο προπονητής είναι κοντά μας και μας βοηθάει. Εμείς τον βοηθάμε με τα καλά αποτελέσματα. Ήταν λάθος να μας αποδοκιμάζουν οι οπαδοί στην Τρίπολη. Θα κερδίσουμε την Ξάνθη και όλα θα πάνε καλά».

Για το φετινό ΠΑΟΚ:
«Το καλοκαίρι ξεκινήσαμε χωρίς τον επενδύτη και δεν υπήρχαν τόσες μεγάλες φιλοδοξίες. Εμείς, μέσα από τις εμφανίσεις μας, δείξαμε πως θέλουμε να ανεβάσουμε την ομάδα επίπεδο. Η ομάδα του ΠΑΟΚ είναι αυτή που είδατε χθες. Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα, αλλά με πολύ δουλεία θα πάμε μπροστά».

Για τον Ιβάν Σαββίδη:
«Ξέρουμε πως έχουμε έναν άνθρωπο δίπλα μας. Είναι κοντά μας και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με πληρωμές κλπ. Θέλει να κάνει έργα για να γίνει μεγαλύτερη η ομάδα. Μας δίνει σιγουριά».

Για το αν έχει κάποια προτίμηση για τον αντίπαλο του ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του Κυπέλλου:
«Δεν είναι ωραίο να προτιμάμε αντιπάλους. Με όποια ομάδα και να κληρωθούμε θα δώσουμε το 100% και αν είμαστε συγκεντρωμένοι και έχουμε τύχη θα περάσουμε».

Για τον Ολυμπιακό και αν κληρωθεί ο ΠΑΟΚ μαζί του:
«Παίξαμε ένα παιχνίδι μέσα στη Τούμπα, ξέρουμε τον αντίπαλο. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και θα τον κοιτάξουμε στα μάτια».

Για το ταλέντο του Δημήτρη Κωνσταντινίδη:
«Ευχαριστώ για όσα λένε για εμένα. Εγώ θα συνεχίσω να δουλεύω για να γίνω καλύτερος. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου γιατί με εμπιστεύτηκε σε ένα δύσκολο ματς και μετά από τραυματισμό που είχα. Ήθελα να τον δικαιώσω».

Για τον Γιώργο Δώνη:
«Όπως όλη η ομάδα, έτσι και ο προπονητής, περνάει τα καλά και τα άσχημα. Είναι λάθος να ασκείται τέτοια κριτική. Είναι πάντα δίπλα μας και πρέπει να μείνει χρόνια στον ΠΑΟΚ γιατί έχει όραμα για αυτή την ομάδα».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: