Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Με Ντάνκαν, Μπος και «νέους» οι ρεζέρβες των All Star!

Παλιούς αλλά και συνολικά έξι νέους παίκτες θα έχει το φετινό All Star Game.

Με Ντάνκαν, Μπος και «νέους» οι ρεζέρβες των All Star
Αρκετά νέα πρόσωπα, αλλά και πολλούς παλιούς γνώριμους περιλαμβάνουν οι αναπληρωματικοί του All Star Game που θα γίνει στις 17 Φεβρουαρίου στο Χιούστον. Την επιλογή έκαναν οι προπονητές των 30 ομάδων του ΝΒΑ.

Ο Τιμ Ντάνκαν θα λάβει μέρος στη γιορτή για 14η χρονιά απέχοντας μόλις μία από τους Κόμπι Μπράιαντ και Κέβιν Γκαρνέτ μεταξύ των ενεργών παικτών, ενώ ο Κρις Μπος επελέγη να παίξει για όγδοη φορά. Έξι παίκτες θα λάβουν μέρος για πρώτη φορά σε All Star Game. Πρόκειται για τους Τάισον Τσάντλερ, Τζέιμς Χάρντεν, Πολ Τζορτζ, Τζρου Χόλιντεϊ, Κάιρι Ίρβινγκ και Γιοακίμ Νοά

Οι αναπληρωματικοί της Δύσης είναι οι: Τιμ Ντάνκαν (Σπερς), Λαμάρκους Όλντριτζ (Μπλέιζερς), Τζέιμς Χάρντεν (Ρόκετς), Ντέιβιντ Λι (Ουόριορς), Τόνι Πάρκερ (Σπερς), Ζακ Ράντολφ (Γκρίζλις), Ράσελ Γουέστμπρουκ (Θάντερ). Οι βασικοί, όπως επελέγησαν από το κοινό, είναι οι Κρις Πολ (Κλίπερς), Κόμπι Μπράιαντ (Λέικερς), Κέβιν Ντουράντ (Θάντερ), Μπλέικ Γκρίφιν (Κλίπερς) και Ντουάιτ Χάουαρντ (Λέικερς).

Οι αναπληρωματικοί της Ανατολής είναι οι: Τάισον Τσάντλερ (Νικς), Κρις Μπος (Χιτ), Πολ Τζορτζ (Πέισερς), Τζρου Χόλιντεϊ (Σίξερς), Κάιρι Ίρβινγκ (Καβαλίερς), Γιοακίμ Νοά, Λουόλ Ντενγκ (Μπουλς). Οι βασικοί είναι οι Ραζόν Ρόντο (Σέλτικς), Ντουέιν Ουέιντ, Λεμπρόν Τζέιμς (Χιτ), Καρμέλο Άντονι (Νικς) και Κέβιν Γκαρνέτ (Σέλτικς).

Προπονητές θα είναι εκείνοι που θα έχουν το καλύτερο ρεκόρ σε Ανατολής και Δύση αντίστοιχα μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου. Δεν έχουν δικαίωμα να κοουτσάρουν οι περσινοί προπονητές, Τομ Τιμποντό (Μπουλς) και Σκοτ Μπρουκς (Θάντερ). Εφόσον προκύψει κάποια απουσία, ο κομισάριος του ΝΒΑ, Ντέιβιντ Στερν, θα επιλέξει αντικαταστάτη.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: