Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Ο Ρουμπέτης συνελήφθη για τη δολοφονία του Φιλόπουλου!

Βασίλης Ρουμπέτης φέρεται να είναι ο 28χρονος οπαδός του Ολυμπιακού, που σύμφωνα με ανακοίνωση της ελληνικής αστυνομίας συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης στη Νίκαια από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής
Εις βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση 12 ετών κάθειρξης από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, για το αδίκημα της συνέργειας σε ανθρωποκτονία εκ προθέσεως με το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου, στο μοιραίο «ραντεβού» στη Λεωφόρου Λαυρίου στις 29/3/2007 όπου είχε βρει τραγικό θάνατο ο οπαδός του Παναθηναϊκού Μιχάλης Φιλόπουλος.
Η απόφαση είχε εκδοθεί στις 5 Ιουλίου κατά πλειοψηφία (3-2) με τους δύο δικαστές να υποστηρίζουν ότι έπρεπε να καταδικαστεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Ο Β. Ρουμπέτης, που σε πρώτο βαθμό είχε αθωωθεί, από τον περασμένο Ιούλιο διέφευγε της σύλληψης και εις βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα.
Στην προσπάθεια των αστυνομικών να τον ακινητοποιήσουν ο συλληφθείς αρχικά τράπηκε σε φυγή και όταν εγκλωβίστηκε αντιστάθηκε και προσπάθησε να χτυπήσει τους αστυνομικούς. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε πλαστό δίπλωμα οδήγησης.
Πηγή: sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: