Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Μπλατ: «Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου»

Ευχαριστημένος με τον τρόπο που πάλεψαν οι παίκτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ, παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό, ήταν ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Μπλατ: «Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου»
Ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν είχε κανένα παράπονο από τους παίκτες του, μετά την ήττα (78-77) από τον Ολυμπιακό, ο οποίος -κατά τη γνώμη του- είναι καλύτερος και πιο δυνατός από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Μάλιστα, ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός τόνισε πως τίποτα δεν έχει χαθεί για την «ομάδα του λαού».

«Δεν έχω παράπονα από τους παίκτες μου, γιατί πάλεψαν και έδωσαν ό,τι είχαν. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που βρεθήκαμε κοντά στη νίκη. Ο Ολυμπιακός πέτυχε 30 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο και αυτό ήταν πρόβλημα», δήλωσε αρχικά ο Ντέιβιντ Μπλατ για να συμπληρώσει:

«Τίποτα δεν έχει τελειώσει και δεν έχει χαθεί ακόμα. Είναι δύσκολο να χάνουμε δύο εντός έδρας παιχνίδια, αλλά είμαι ευχαριστημένος από το πώς παλέψαμε για τρία δεκάλεπτα. Δεν τα παρατήσαμε πουθενά. Δεν παίζαμε εναντίον… κώνων, αλλά κόντρα σε μία πιο καλή και πιο δυνατή ομάδα από εμάς. Παρ’ όλα αυτά, ήμασταν ίσοι με τους Έλληνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: