Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Σιγά μην το ‘χανε!!

Ξέροντας πως περίμενε ήδη η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα δεν θα μπορούσε να φανεί… ασυνεπής! Οι Καταλανοί αποδείχθηκαν σκληροί για τα δόντια της Μάλαγα και με το 4-2 πέρασαν στον ημιτελικό του Copa Del Rey.

Σιγά μην το ‘χανε!
Ούτως ή άλλως έχει δείξει πως δεν αφήνει καμία κούπα να… πέσει κάτω. Πόσω μάλλον όταν επόμενο εμπόδιο για να κατακτήσει τη μια από τις εγχώριες είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.

Μπορεί λοιπόν η Μάλαγα να ήταν (ξανά) φιλότιμη, μπορεί να κόντραρε όσο λίγες ομάδες την Μπαρτσελόνα, ωστόσο δεν μπόρεσε να την εμποδίσει να φύγει με το 4-2 από το «Ροσαλέδα» και (σε συνδυασμό με το 2-2 του πρώτου ματς) να προκριθεί στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας.

Τι κι αν η ομάδα του Πελεγκρίνι, λοιπόν, κράτησε για οκτώ μόλις λεπτά το μηδέν -όταν ο Πέδρο άνοιξε το σκορ στο 8’ (έπειτα από σέντρα του οριακά ευρισκόμενου σε θέση οφσάιντ Τσάβι); Ο Χοακίν βρήκε τρόπο να ισοφαρίσει.

Τι κι αν ο Πικέ ξανάβαλε μπροστά τους «μπλαουγκράνα» στο 49’, αφιερώνοντας το γκολ στο νεογέννητο γιο του; Ο Σάντα Κρουζ βρήκε ξανά την απάντηση για τη Μάλαγα.

Όταν όμως ο Φάμπρεγας με τον Ινιέστα εξαφάνισαν την μπάλα στο 76’ -και ο δεύτερος την εμφάνισε στα δίχτυα- όλα τελείωσαν. Ή μάλλον σχεδόν όλα.

Διότι θα ήταν αφύσικο σε παιχνίδι που σκοράρει τρεις φορές η Μπαρτσελόνα να μείνει… άκαπνος ο Μέσι. Και αδύνατο να αποκρούσει ο Καμενί την κεφαλιά του Αργεντινού που έστειλε τους «μπλαουγκράνα» με… στιλ στα μεγάλα ραντεβού με τη Ρεάλ.

Οι ημιτελικοί του Copa Del Rey (30/1 και 27/2)

Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα
Ατλέτικο Μαδρίτης-Σεβίλλη


Malaga 2-4 Barcelona (Copa Del Rey) από goalsarena2012



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: