Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Θα πιάσει ...13άρι με Τσερίσεφ;

Στον Ολυμπιακό στέλνει ο ελληνικός Τύπος τον Ρώσο άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ο σκύλος έχει μάθει από την πιάτσα των μάνατζερ ότι υπάρχουν άλλες ...12 ομάδες που τον θέλουν!
Σύμφωνα με όσα γράφει η στήλη "Sportdog Ρenalty" του σκύλου στο twitter, ατζέντηδες που παίζουν στα δάχτυλα την ισπανική αγορά, δεν δίνουν ούτε... μισό τοις % πιθανότητες να έρθει ο Μοράτα ή ο Χεσέ στον Ολυμπιακό, έστω και με τη μορφή δανεισμού. Όχι πως η περίπτωση του Τσερίσεφ είναι πιο εύκολη για τον Ολυμπιακό, καθώς μέχρι τώρα έχουν εκδηλώσει επίσημο ενδιαφέρον... 12 ομάδες για την απόκτησή του!
 
Και όχι από πρωταθλήματα ό,τι και ό,τι, καθώς ο σκύλος ξέρει καλά πως οι συγκεκριμένες ομάδες συμμετέχουν στο αγγλικό, στο ρωσικό και, φυσικά, στο ισπανικό πρωτάθλημα! Με τον Τσερίσεφ να αρέσει και στον Μουρίνιο, ενώ και ο Καπέλο τον περιμένει να πάει σε ομάδα της πρώτης κατηγορίας για να τον έχει μόνιμα στις κλήσεις της Εθνικής Ρωσίας!
 
Ο Ολυμπιακός, φυσικά, μπορεί να ποντάρει στο δέλεαρ του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και στα κονέ που έχει ο Μίτσελ στη Ρεάλ Μαδρίτης. Κυρίως, όμως, στη γνωριμία του με τον πατέρα Τσερίσεφ, Ντμίτρι. Το ζήτημα είναι αν φτάνουν αυτά τα "όπλα", για να τον ντύσει στα "ερυθρόλευκα". Είναι, πάντως, μια καλή μαγιά για να γίνει η πρώτη κίνηση...
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: